BEFORE & AFTER

My favorite before and after photo. <3    My dress is from Nelly (here!) and Leon’s outfit from Polarn O Pyret.

Hej hjärtan! Idag är det mörkt här, det kändes nästan som en vintermorgon där vi vaknade tidigt. När det är regnigt och grått i Monaco blir det som ett annat land, så mörkt och ruggigt. Faktiskt lite mysigt, ska passa på att podda idag och sen försöka hinna rensa mina garderober en gång till. När jag rensade sist så hittade jag den här klänningen och kom på att jag tog en bild i den när Leon låg i magen. Var tvungen att ta en ny fast med honom på utsidan. <3 Min favorit före och efter bild! :-) Kan inte ens komma ihåg vad livet var innan han fanns i mitt liv, han har inte ens varit med oss i 6 månader än men det känns som han alltid har funnits på något sätt? Han känns så självklar i vår lilla familj. Nu ska jag mata lillen och sen blir det podd! PUSS <3

//Hey loves! Today it’s dark here, it almost felt like a winter morning and that we woke up early. When it’s rainy and grey in Monaco it feels like a different country, so dark and moody. Pretty cozy actually, I will take the day to podcast and then try to find time to clean out my wardrobes one more time. When I cleaned last time I found this dress and remembered a photo I took in it when Leon was in my belly. I had to take a new one but with him on the outside. <3 My favorite before and after photo! :-) I can’t even remember life before he was in our lives, he hasn’t even been with us for 6 months yet but it feels like forever somehow? He feels so obvious in our little family. Now I’m gonna feed the little man and then podcast! HUGS <3

16 reaktioner på “BEFORE & AFTER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.