RUNNING AFTER PREGNANCY

Old cap (similar here!)/ Gina Tricot sweater (here!), T-shirt (here!) and leggings (here!)/ Yeezy shoes    – adlinks

God morgon! <3 Idag tänkte jag dra mig ut och försöka springa igen så jag tänkte att jag skulle skriva lite om hur det kändes sist! Jag startar ju väldigt långsamt, ser hela min resa “tillbaka från graviditeten” väldigt långsiktigt. Ingen stress och verkligen försöka bygga upp styrka som gör att jag kommer kunna träna länge och orka bära Leon när han blir tyngre och tyngre. ;-) I veckan försökte jag mig på att springa för första gången, det var dock väldigt kort men körde på att gå 1 minut, springa 30 sek x 5. Gick SÅ bra! Kände inget konstigt alls! Väldigt glad och tacksam för det. Idag tänkte jag köra samma men gå 1 minut och springa 1 minut x 5. Försöka bygga upp långsamt. Kanske låter supertråkigt för många och i vanliga fall hade jag inte alls orkat göra det såhär och dragit ut och sprungit 30 minuter direkt haha! Tänker dock att om jag gör det så kanske jag kommer få ont och ha en ännu längre väg tillbaka så lika bra att försöka vara smart. ;-) Har ju kört 6 veckor med fokus på bäckenbotten (kört pass jag fick av Jonna som jobbar med det), så nu vågar jag prova. Önska mig lycka till idag! PUSS <3

//Good morning! <3 Today I’m planning to head out and try a run again so I thought I would write a bit about how it felt last time! I’m starting very slow, I see my “getting back after pregnancy” journey long term. No stress and really try to build up strength that will make me able to train for a long time and so I can carry Leon as he gets heavier and heavier. ;-) This week I tried to run for the first time, it was very short though but I did walk 1 minute, run 30 sec x 5. Went SO well! Didn’t feel anything weird at all! Very happy and thankful for that. Today I’m planning to do the same but walk 1 minute and run 1 minute x 5. Try to build up slowly. Might sound super boring for a lot of people and normally I would not have had the energy to do this and would’ve been out for a 30 minute run straight away haha! I do think though that if I do that I might get pain and have an even longer way back so just as good to be smart. ;-) I’ve done a 6 week program with focus on the pelvic floor (did workouts I got from Jonna who works with that), so now I feel that I can try. Wish me luck today! HUGS <3

10 reaktioner på “RUNNING AFTER PREGNANCY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.