Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:27 | May 17, 2020

SWEATPANT WEEKEND

Nelly top (here!) and sweatpants (here!)/ Yeezy shoes  – adlinks

God morgon och hej söndag! Här hemma har vi glidit runt i sweatpants hela helgen, inte för att det är så ovanligt nowadays men ändå haha! Det har varit halvbra väder hela helgen så vi har mest städat och lagat mat typ. Börjar kännas lite som att jag lever i ett ekorrhjul… Eller säger man hamsterhjul? Anyways, det känns som dagarna bara går och man gör samma sak varje dag typ. Det är väl så när man har en liten bebis man lever efter, och speciellt under en sån här konstig tid när man inte får träffa folk i princip. Men jag försöker tänka positivt även om vissa dagar känns bättre och vissa känns segare. Vi försöker hitta på små saker som att laga nya recept och gå nya vägar under promenaderna, haha! Nu ska jag natta Leon för hans första nap, han sover 4 gånger per dag 30 minuter per gång ungefär. PUSS <3

//Good morning and hello sunday! We’ve been chillin’ around in sweatpants all weekend, not that it’s rare nowadays but still haha! The weather haven’t been great so we’ve mostly cleaned and cooked food. Starting to feel like I’m living in a hamster wheel… It feels like the days are just passing by and you do almost the same thing every day. I guess that’s how it is when you have a small baby you live after, and especially during this weird time where you can’t really see other people. But I’m trying to think positive even though some days feel better and some more slow. We’re trying to find small things to do like trying new recipes and new routes to go for our walks, haha! Now I’m gonna put Leon to sleep for his first nap, he sleeps 4 times per day around 30 minutes per nap. HUGS <3


12 kommentarer12 kommentarer om “SWEATPANT WEEKEND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • It seems like you really enjoy blogging and taking pictures again! So cool!! I missed it :-)
  Kisses to your little family from Switzerland

  Reply
 • Älskar din blogg och youtube kanal. Så roligt att du kommit igång med bloggandet igen nu saknas bara youtube. Men förstår att man inte alltid hinner med en liten. Tips på youtube är kanske vad du äter under en dag. På vloggen eller på din och din systers podcast kan ni prata om hur du trodde det skulle vara o få barn och hur det egentligen är. Vad blev helg annorlunda osv.

  Tack för bra blogg,youtube och podcast 🥰

  Reply
 • Tack fina! <3 Bra tips!! Kram! <3

  Reply
 • Mjukshelger är dom mysigaste!

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Förstår dig helt. Lever också lockdown life med en snart tremånaders (när blev han så stor?!) och dagarna bara går. Vi får vara ute lite mer nu men inte träffa folk än, mer än en person men det är ju lite svårt när jag alltid är jag plus bebis.

  Älskar dock mina torsdagspromenader med podden i öronen 😍

  Reply
 • Dagarna går verkligen bara, haha! Åh vad härligt att höra! <3

  Reply
 • The best outfit these days!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Hur söver du Leon på dagarna? Vart sover han? :)
  Gillar verkligen din blogg och yt 🥰

  Reply
 • Han sover i princip alltid i vagnen. :-) Antingen går jag en sväng med honom eller rullar fram och tillbaka lite! Han är som en klocka, somnar alltid exakt 2h efter att han vaknade sist haha! Kram!

  Reply
 • bra bilder <3

  Reply
 • Love comfy looks like this! X
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Would be really greatful for the colour of the sweatpants? xxx

  Reply