SWEATPANT WEEKEND

Nelly top (here!) and sweatpants (here!)/ Yeezy shoes  – adlinks

God morgon och hej söndag! Här hemma har vi glidit runt i sweatpants hela helgen, inte för att det är så ovanligt nowadays men ändå haha! Det har varit halvbra väder hela helgen så vi har mest städat och lagat mat typ. Börjar kännas lite som att jag lever i ett ekorrhjul… Eller säger man hamsterhjul? Anyways, det känns som dagarna bara går och man gör samma sak varje dag typ. Det är väl så när man har en liten bebis man lever efter, och speciellt under en sån här konstig tid när man inte får träffa folk i princip. Men jag försöker tänka positivt även om vissa dagar känns bättre och vissa känns segare. Vi försöker hitta på små saker som att laga nya recept och gå nya vägar under promenaderna, haha! Nu ska jag natta Leon för hans första nap, han sover 4 gånger per dag 30 minuter per gång ungefär. PUSS <3

//Good morning and hello sunday! We’ve been chillin’ around in sweatpants all weekend, not that it’s rare nowadays but still haha! The weather haven’t been great so we’ve mostly cleaned and cooked food. Starting to feel like I’m living in a hamster wheel… It feels like the days are just passing by and you do almost the same thing every day. I guess that’s how it is when you have a small baby you live after, and especially during this weird time where you can’t really see other people. But I’m trying to think positive even though some days feel better and some more slow. We’re trying to find small things to do like trying new recipes and new routes to go for our walks, haha! Now I’m gonna put Leon to sleep for his first nap, he sleeps 4 times per day around 30 minutes per nap. HUGS <3

15 reaktioner på “SWEATPANT WEEKEND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.