Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:38 | May 18, 2020

LIFE SAVER BOWL

Not really a recipe but just some inspiration to what to eat. :-)

Goood morgon! <3 Solen skiner igen, woop! Känner sån skillnad på mitt humör när det är grått och regnigt. Vi tänkte åka till Benni och hälsa på någon dag denna vecka, han har ju pool och nu får vi åka till Frankrike. Hade faktiskt varit VÄLDIGT kul med lite miljöombyte efter 3 månader hemma i vår lägenhet, hehe. ;-) Men till något annat – inte ett recept men en superenkel rätt som man kan slänga ihop med lite vad som. Ville mest ge lite inspiration för en hälsosam rätt som man kan göra exakt som man vill! Vi brukar ju alltid koka ris/quinoa/potatis och ha i kylen färdig, så skönt när man blir hungrig och vill ha nåt snabbt. Jag slängde ihop en “pokebowl” lite snabbt med ris som bas, stekt tofu, mango (tinade fryst mango), avokado, koriander och så gjorde jag en wasabi-mayo med majonäs och lite wasabi. Enkelt, gott och hälsosamt! :-) Ska laga samma idag till lunch! Tips tips! PUSS <3

//Good morning! <3 The sun is back, woop! I feel such a difference on my mood when it’s grey and rainy. We’re planning to go visit Benni one day this week, they have a pool and we’re allowed to go to France now. It would actually be REALLY nice with some change of scenery after 3 months at home in our apartment, hehe. ;-) But to something else – not a recipe but a super simple dish you can make with whatever you like. I mostly wanted to give some inspiration for a healthy dish that you can make however you want! We usually boil rice/quinoa/potatoes and have it ready in the fridge, so nice when you’re hungry and want something quick. I put together a “poke bowl” quickly with rice as a base, fried some tofu, mango (took out frozen mango a bit before), avocado, coriander and I made a wasabi mayo with mayonnaise and some wasabi. Simple, yummy and healthy! :-) I will make the same for lunch today! Great tip! HUGS <3


14 kommentarer14 kommentarer om “LIFE SAVER BOWL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser SÅ gott ut😍😍

  Reply
 • It looks so good!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • OH that looks delicious!!! It is now on my list to try this week. I just finished eating for dinner your eggplant (aubergine) lasagna…it was so good! Please keep the recipes coming…
  xxx hugs to baby Leon..he is just too cute!!
  (sending sunny good vibes from Australia!)

  Reply
 • Oh I will have to make that again, the aubergine lasagna is SO yum! I will post more recipes :-)) Xx

  Reply
 • Det ser riktigt gott ut! Blev hungrig nu!

  Reply
 • It looks delicious! I love your blog! ❤️

  Reply
 • Men snälla HUR LITEN klick med sås??? Mvh en som älskar sås 😂

  Reply
 • Hahaha jag är som du, så den klicken blev större. ;-) Xx

  Reply
 • Vore så mysigt med en vlogg från Monaco/Frankrike! <3

  Reply
 • Åååh så gott, MEN den lilla klicken sås räcker absolut inte för mig haha

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • HAHAHA jag är största sås-lovern så vet inte varför det ser ut som minsta klicken någonsin! Ligger en del där under plus att jag hade en skål med mer sås brevid… Livet utan sås är inget liv. ;-) Xx

  Reply
 • Nam, ser Såå godt ut!😍 Hvor er tallerkenene fra?☺️

  Reply
 • Från Maison Du Monde! Xx

  Reply
 • wow!!!
  das sieht extrem lecker aus, werde ich bestimmt nachkochen.
  LG michael

  Reply