2 YEAR WEDDING ANNIVERSARY

Happy 2 year anniversary my love! <3

Hej hjärtan! Idag är det 2 år sedan vi gifte oss. En av dom bästa dagarna i mitt liv, precis efter dagen då Leon föddes. <3 Bara kärlek, glädje, familj, vänner och jag fick gifta mig med min absoluta favorit på jorden. Lyllos mig! Nu har vi dessutom vår lilla mini hos oss, han gjorde livet 1000++++ gånger bättre. Grattis till oss, nu ser jag fram emot att se vad vi ska hitta på resten av våra liv ihop. Puss och kärlek, nu ska jag gå och pussa på min fina man. <3

//Hey loves! Today it’s 2 years since we got married. One of the best days of my life, right after the day Leon was born. <3 Just love, happiness, family, friends and that I got to get married to my absolute favorite in this world. Lucky me! Now we also have our little mini with us, he made life 1000++++ times better. Congrats to us, now I look forward to see what the rest of our lives together will look like. Kisses and love, now I’m gonna go and give a kiss to my beautiful husband. <3

28 reaktioner på “2 YEAR WEDDING ANNIVERSARY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.