Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:32 | June 19, 2020

HAPPY MIDSUMMER

Midsummer last year. <3 I was pregnant and we had family over!

Hej babes! Jag ville bara önska er GLAD MIDSOMMAR! <3 Förra året hade vi Jons föräldrar här och även min mamma, moster och bröder. I år är det ju lite annorlunda pga situationen i världen, men vi har vår lilla kille att fira med som låg i magen förra året. :-) Han fyller dessutom 7(!!!) månader idag. Galet. Hoppas ni får en fin dag och att ni spenderar dagen precis på det sättet ni vill, firar eller inte. PUSS, nu ska vi åka båt! Har längtat! <3

//Hey babes! I just wanted to wish you all HAPPY MIDSUMMER! <3 Last year we had Jon’s parents here and also my mom, aunt and brothers. This year will be a bit different because of the situation in the world, but we have our lovely boy to celebrate with and last year here was in my belly. :-) He’s also turning 7(!!!) months today. Insane. Hope you will have a beautiful day and spend it just the way you want, celebrating or not. HUGS, now we’re heading out with the boat! I’ve missed it! <3


9 kommentarer9 kommentarer om “HAPPY MIDSUMMER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow sounds like a great midsummer both ways – with the extended family and with the small fam on a boat sounds like real quality time.

  lots of love, Miri
  http://www.meetmiri.com

  Reply
 • critiques livres librairies
  katia berger
  yann dall’aglio
  coin des libraires
  charlotte desmousseaux
  critiques livres librairies

  Reply
 • Jag lyssnar alltid på er podd och tycker den är härlig. Du som är intresserad av bra och nyttig mat och spånar mycket om barnmat skulle jag vilka rekommendera ”Stora boken om barn och mat” med Ann Fernholm och Kajsa Lamm. En superbra bok med fakta och recept under barnets uppväxt. Skulle vara så kul om du o din syrra läste den. Ni har ju så olika kost- och livsstilar.
  Härlig sommar på er :)

  Reply
 • Looks like a lovely day!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Hej! Alltså bor ni officiellt i monaco och huset i spanien är som en “sommarstuga”? Hur tänker ni när Leon blir äldre med förskola o skola, med tanke på att ni reser mycket o så? :-)

  Reply
 • Look Janni, that’s a naked picture of you we found on the web, only boobs tho
  https://imgur.com/a/JONTWS2

  Reply
 • Your post is very good, I often look at your post, I hope you can update more.

  Reply
 • /Gördel Efter Graviditet Ditt inlägg är mycket bra, jag tittar ofta på ditt inlägg, jag hoppas att du kan uppdatera mer.

  Reply
 • Sluitband Na Bevalling Je bericht is erg goed, ik kijk vaak naar je bericht, ik hoop dat je meer kunt updaten.

  Reply