Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:23 | July 19, 2020

VLOGS LATELY

 

My last two vlogs – when I give my sister her dream bag (finally I found it!!) and a vlog from this weekend! <3

Hej hjärtan! WOW, vad jag saknat er! Men – jag försöker njuta av varje sekund med min syster och barnen… Plus att en 8-månaders bebis (han blir det idag, hur snabbt går tiden!?) tar upp en del tid av ens dag. ;-) Vill dock blogga som vanligt, men får se det som en liten paus just nu när min syster är här. <3 Tänkte att jag kunde posta mina senaste vloggar, har hunnit göra två stycken som ni kan spana in här ovan. Hoppas ni gillar dom! Ni får se när Mickis får sin drömväska och så får ni hänga med på hennes födelsedag. PUSS, ha en magisk söndagkväll! <3

//Hey loves! WOW, I’ve missed you! But – I’m trying to enjoy every second with my sister and the kids… Plus that an 8 month old baby (he turns that today, how fast is time passing by!?) takes up a lot of time in your day. ;-) I want to blog as usual though, but we’ll see it as a small break now when my sister is here. <3 I thought I could post my last vlogs, I’ve done two so you can watch them above. Hope you like them! You get to see when Mickis gets her dream bag and also you get to come along for her birthday. HUGS, have a magical sunday night! <3


12 kommentarer12 kommentarer om “VLOGS LATELY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så härliga vlogs och kul att se din syster bli så glad :) Har tänkt på en sak eftersom både du och Jon är så färgstarka och härliga personligheter; har ni någon gång gjort ett mbti personlighetstest? Enligt mbti Finns det 16 olika personlighetstyper. Hade varit super kul att veta era :) Finns jätte många olika tester man kan göra men en är https://www.16personalities.com/free-personality-test. Bara en Liten kul grej! Kram

  Reply
 • I simply love your vlogs. <3
  Sandra / http://shineoffashion.com

  Reply
 • Så kul, ska direkt in och titta!

  Reply
 • Hej,

  I en video för länge sen nämnde du att ni var så nöjda med er nya soffa! Kan du tipsa om vad det är för soffa mer exakt? :)
  Tack för inspiration!
  Hoppas du och ni har det bra!

  Reply
 • The sharing forum I have read, the content is very practical, it gives me a lot of useful information, I like the content of your article very well. I hope you will have many new posts to share with readers.
  vin lookup

  Reply
 • Interesting and interesting content is covered by the website. Do it better and more readers will visit your article. https://geometrydash-best.com

  Reply
 • Great, excellent, wonderfull biden tweet

  Reply
 • I regularly visit your website and find a lot of interesting information. Not only good articles, but also great comments. Thank you and hope your site grows stronger.

  Reply
 • Lovely photo sharing with us. Thank you.

  Reply
 • it’s really nice and meaningful. it’s a really cool blog. Linking is a very useful thing. you have really helped lots of people who visit the blog and provide them useful information.

  Reply
 • det är en fin väska, lycka till dig och din syster. http://krunkeronline.com

  Reply
 • Thanks for the blog loaded with so much information. Stopping by your blog helped me to get what I was looking for.

  Reply