SISTER TIME IN MARBELLA

New vlog – surprising our mom, Leon finally gets to hang out with his friend and then we go for a mountain walk! :-)

Hej hjärtan! När jag är dålig på att fota så är jag liite bättre på att filma iallafall. ;-) Så här kommer en till vlogg! En Marbella dag där vi åker och överraskar vår mamma, hänger vid poolen, Leon får äntligen träffa Bobo igen (hans kompis!) och sen går vi prommis i bergen. En riktigt mysig dag tycker jag. :-) Hoppas ni gillar den. PUSS <3

//Hey loves! When I’m bad at taking photos I’m a biiit better at filming anyways. ;-) So here’s a new vlog! A Marbella day where we go and surprise our mom, hangs out by the pool, Leon gets to see Bobo again (his friend!) and then we go for a walk in the mountains. A super cozy day! Hope you like it. HUGS <3

47 reaktioner på “SISTER TIME IN MARBELLA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.