HELLO FRIENDS… I’M BACK!

Let’s have coffee and chat together again! SORRY for being completely quiet in here! <3

Hej hjärtan! Hur börjar men ens ett inlägg efter 2+ månaders tystnad… Vet liksom inte ens vad som hände om jag ska vara ärlig, haha! Min syster kom och hängde i Marbella och sen kom livet emellan. Att vara mamma, jobba, umgås med familj/vänner och vara in the moment blev liksom lite mycket för mig. Det fick bli en paus, och en paus som blev ganska lång. Helt plötsligt var det som när man inte gått till gymmet på länge ni vet (samma där, har inte tränat ordentligt på 2,5 månad typ haha), när man inte gått på länge så blir det ett stort steg att gå första gången. När man väl gått några gånger så är man tillbaka i rutinen. Lite så hoppas jag på att det blir med bloggen nu! :-) Jag har haft en fantastisk sommar med min lilla familj, tänkte göra en snabb liten recap närmsta dagarna på vad jag har gjort senaste tiden. Hoppas ni kommer tycka det är kul! Sen ska jag försöka vara up to date här inne och blogga på om livet! Älskar ju det. :-) Har saknat det. Har tänkt så länge på vilket blogginlägg jag skulle skriva här inne som första efter den långa pausen, men så kände jag ikväll att “Nää nu får jag bara posta en bild och skriva hur det ligger till, så får vi starta där”. Så – here we are! Hoppas ni haft två fina månader trots allt som händer i världen, i nästa inlägg får ni se vad vi haft för oss. PUSS och massa kärlek! <3

//Hey loves! How do you even start a post after 2+ months of silence… I don’t even know what happened to be honest, haha! My sister came to hang out in Marbella and then life came in between. To be a mom, spend time with family/friends and be in the moment was just a bit much for me. It ended up being a break, and a break that was pretty long. All of a sudden it was like when you haven’t been to the gym in a long time you know (same there, haven’t trained regularly in like 2,5 months haha), when you haven’t been in a long time it’s a huge step to go the first time. When you’ve been a few times you’re back in the routine. That’s how I hope it will be with the blog now! :-) I’ve had an amazing summer with my little family, my plan is to make a quick recap these days about what we’ve been up to lately. Hope you will think that’s fun! Then I will try to be up to date here again and blog about life! I love that. :-) I’ve missed it. I’ve been thinking for so long about what blogpost to write in here as the first after the long break, but tonight I just felt “noo now I’m just gonna post a photo and write how it is, and then we start from there”. So – here we are! Hope you’ve had two amazing months even though everything that is going on in the world is still happening, in the next post you’ll see what we’ve been up to. KISSES and lots of love! <3

53 reaktioner på “HELLO FRIENDS… I’M BACK!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.