DAILY USE

janni-deler-skincare-exuvianceDSC_8007 copy

 

God morgon på er! Tänkte visa vilka ansiktsprodukter jag använder eftersom jag fått så mycket frågor om det. :-) Till att börja med måste jag bara säga att jag aldrig haft någon problemhy så jag kan bara prata om vad som passar och funkar för mig! För ett tag sen började jag med Exuviance och jag gillar det massor. Luktar otroligt fräscht och känns inte “tjock” på huden. På morgonen tar jag ansiktsvatten (smoothing toning lotion) och sedan tar jag dagkräm (Multi-Protective Day fluid). På kvällen tvättar jag med Gentle Cleansing Creme och tar sedan ansiktsvatten innan jag tar på nattkrämen (Night Renewal HydraGel). Ansiktsmasken försöker jag göra en gång i veckan! Trivs superbra och de passar perfekt för min hy, jag köpte dessa på en salong men jag tror att man kan hitta det online också. :-) Är det någon som också kör på Exuviance? <3

//Good morning! I thought I would show you what skin care products I use since I’ve gotten a lot of questions about it. :-) To start with I have to tell you that I’ve never had any problems with my skin so I can only tell you what works for me! A while ago I started using Exuviance and I really like it. Smells so fresh and it never feels “thick” on my skin. Every morning I start with a skin tonic (smoothing toning lotion) and after it I use day cream (Multi-Protective Day fluid). At night I wash my face with Gentle Cleansing Creme and after that I use the skin tonic before putting on my night creme (Night Renewal HydraGel). I try to use the face mask once a week! Really like these products and it suits my skin perfect, bought these at a salon but I’m sure you can find it online too. :-) Anyone using Exuviance? <3

19 reaktioner på “DAILY USE”

 • Evelina says:

  Hej :) jaa jag kör också på det! Fast fick lite obalans i min hy i början när jag använde det, har aldrig heller haft problemhy men det blev lite sämre i början av min användning men nu börjar det bli bättre igen. Fick du någon reaktion överhuvudtaget? Ha en bra dag finis!

  • Janni says:

   Jasså, det märkte aldrig jag av… Gissar att det är olika för alla! :-) Detsamma söta, kram! <3

 • Sofia says:

  Jag har haft problem med min hy nu ett tag och har precis börjat med Exuviance. Jag ser redan skillnad, älskar det!

 • fabienne says:

  I have the exact same routine but i use another brand. Clinique. A bit expensive but my skin is worth it :-)

 • Jossan says:

  Tack för tipset! Vilken/vilka hudlotions använder du dig av?

 • Sofie says:

  Hej! Kör på samma märke, passar mig otroligt bra då jag tyvärr hade lite jobbig hy när jag var yngre. Men eftersom syster är hudterapeut och jobbar med Excuviance så tipsa hon mig och voila! Skadar aldrig när man får lite rabatt, annars kan det bli ganska dyrt!

 • Clara Fridolfsson, 23 says:

  JANNI, har ett litet önskemål ;) Kan inte du göra ett inlägg om vad du kommer satsa på för mode i höst??? Kläder, accessoarer m.m. :-)

  • Janni says:

   Absolut, det kommer! Har fått massor av frågor om det så ska sätta mig och kolla runt snarast! ;-) Kram!

 • Ellen says:

  Brukade använda exuviance, men funkade inte alls för mig tyvärr :/ Använder dermalogica istället nu och hyn är bättre än någonsin!

  • Janni says:

   Ja jag gissar att alla funkar olika, jag körde Dermalogica ett tag men kör nu Exuviance istället. Båda är super tycker jag! :-) Kram!

 • Marie says:

  Har du testat fotcremen? Den bästa jag provat! Funkar utmärkt att smörja in nagelbanden med också.

 • Lisa says:

  Jag använder också dessa produkter! Håller med dom är jättebra, jag har dock lite problemhy tex; rocacea. Men dom hjälper jättebra för detta, funkar verkligen!:)

 • Lotta says:

  Använder också exuviance och älskar det! Hade en period då jag hade problem med finnar men efter att jag började med dessa underbara produkter blev jag kvitt problemen! Funkar perfekt för mig! Köper alltid produkterna på skincity.se.

  • Hannis says:

   Älskar också Exuviance såååå mycket! Litet tips för fattiga studenter som jag, titta på prisjakt.nu så finns det en del butiker med mycket bättre pris :)

 • Fine way off telling, and pleasant article to geet information regarding my presentation focus, which i am goihg to present in college.

Leave a Reply

Your email address will not be published.