#JOFAMABYROXY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cozy night and amazing food with some ladies last night, celebrating #JofamabyRoxy

Igår firade vi Carros lansering av jackorna med Jofama, sjukt snygga och sjuukt sköna! Vi började med lite häng i Panorama-sviten på Nobis och sen knatade vi bort till Museet och åt en grym middag och smakade massor av goda drinkar. Som ni kanske ser! ;-) Kul att träffa alla tjejer igen, jag totalt älskar Angelicas hår som var galet men riktigt ballt! Tack för en fin kväll Carro. <3 Efter det blev det en sväng till Papa’s för att krama min fina Tekla och säga hej då, hon flyttar tillbaka till LA på måndag… Får åka dit snart helt enkelt! Ha en härlig kväll, jag stannar i soffan med min syster och glor på film. Puss! <3

//Yesterday we celebrated Carro’s collaboration with Jofama, really nice jackets and so comfy! We started the night in the Panorama-suite at Nobis and then we walked over to Museet and had a great dinner and tasted a few different drinks. As you may see! ;-) Fun to meet all the girls again, I’m totally in love with Angelica’s hair that’s just crazy but so cool! Thanks for a great night Carro. <3 After that I went by Papa’s to hug and say good bye to my babe Tekla, she’s moving back to LA on monday… So I have to go back there soon I guess! Have a cozy night, I’m staying in front of a movie all night with my sis. Hugs! <3

12 reaktioner på “#JOFAMABYROXY”

 • Elsa says:

  Åhh, såg ju helt ok ut ;)

 • Ellen says:

  Så kul ni verkar ha haft det :D

 • Såg att du gillade granola, tänkte dela med mig utav ett gott recept :)

  Receptet på granola:
  4 dl havregryn,
  ca 1 dl blandade nötter.
  Blanda ihop och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  Blanda 1 dl honung, 1 dl koncentrerad äpple juice och 1 msk kanel.
  Häll över blandningen och blanda, rosta 15-20 min i ugn. Låt svalna och sedan blanda i nötter, solrosfrön, russin och linfrön. Kan blanda i det man känner för.

 • Vilka härliga drinkar! Det syns på bilderna att ni hade riktig kul & vad fina ni är. Ha en trevlig söndag!
  Mvh http://starby.devote.se/

 • Lisa says:

  Fina bilder! Vet att du förklarat flera gånger förut hur du tar dessa men jag undrar hur många sek slutartid du kör? Och hur får du osuddiga bilder på lång slutartid utan stativ? Hoppas du vill svara:)

  • Janni says:

   Tack söta! Hmmm, jag brukar inte kolla exakt vad jag har utan jag brukar bara testa mig fram… Oftast blir 50% bra och resten suddiga haha! Kör bara med blixt sen så rör jag den lite när blixten gått av. Ska kolla exakt vad jag har för inställningar nästa gång! :-) kram!

 • Chrystin says:

  I was thinking the same thing about Angelica’s hair—it’s awesome! I guess we straight-haired girls always want curly hair and vice versa! Love that cool photo of you with the pink drink and all the lights around. I really don’t drink that much, but those cocktails look delicious!

  Hope you’re having a great weekend :-)

  http://amateandarottweiler.blogspot.com.ar/

  • Janni says:

   I agree! :-) Thanks sweetie, we actually had non-acoholic drinks and they tasted amazing. I’m not really in the mood for alcohol that often! ;-) Hugs! <3

 • Alma says:

  Hur får du så fina bilder från dina utekvällar? Bilderna blir tydliga men ändå har de “ljusstreck” som att du tar kort med lång slutartid. Älskar din blogg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.