I WISH…

janni-deler-poolday-monacoDSC_9202
janni-deler-poolday-monacoDSC_9212
janni-deler-poolday-monacoDSC_9207
janni-deler-poolday-monacoDSC_9217

Wish I was here right now, in Monaco with my love and friends…

God morgon! Jag för ju över alla mina inlägg från min förra blogg vilket tar ett tag haha, men jag tar lite i taget när jag har tid över som igår. Hittade de här bilderna då från ett inlägg i maj, åh vad jag önskar att jag var där nu… Jon är i Monaco nu och jag längtar dit massor (och efter honom såklart…), jag har en hel del planerat nu i en och en halv vecka så jag får vänta tills jag kan åka dit helt enkelt! ;-) Men, hade gärna ätit frukost just där idag kan jag säga! Istället ska jag ner och hänga tvättmaskin nr 4 nu och sen en sväng till gymmet, wihoo… Hoppas ni får en fin söndag babes! <3

//Good morning! I’m moving all my posts from my old blog which takes a while haha, but I take it bit by bit when I have the time like yesterday. Found these pics from a post in may, oh how I wish I was there right now… Jon is in Monaco now and I really miss that place (and him of course…), I have a lot of plans now for one and a half week ahead so I have to wait to go there until then! ;-) But, I would love to have breakfast there this morning! Instead I’m about to go and finish of my laundry and then go to the gym, wihoo… Hope you will have a nice sunday babes! <3

7 reaktioner på “I WISH…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.