B T S

janni-deler-BTSDSC_8306
janni-deler-BTSDSC_8308
janni-deler-BTSDSC_8314
janni-deler-BTSDSC_8332
janni-deler-BTSDSC_8347
janni-deler-BTSDSC_8351
janni-deler-BTSDSC_8356
janni-deler-BTSDSC_8360
janni-deler-BTSDSC_8364

Did a fun photo shoot today at the most beautiful place, and we had sun all night!

Har haft en riktigt lyckad eftermiddag/kväll, vilket ställe vi hamnade på! Michaela var en grym tjej och vi hade sjukt kul hela tiden, kul när man träffar människor och det känns som om man känt varandra sen innan. :-) Vi hade riktig tur med vädret, blev lite orolig när det började regna precis innan vi skulle åka men det klarnade upp och vi fick sol! Fotade massa olika looks och bilder, så jag väntar spänt på resultatet. Självklart kommer bilderna upp här sen! Nu ska jag kolla film men först ta en lång och varm dusch. Puss! <3

//I’ve had such a great afternoon/night, what a place we ended up in! Michaela was an amazing girl and we had so much fun all the time, fun to meet people and it just feels like you’ve known each other for a long time. :-) We were so lucky with the weather, got a bit worried when it started to rain right before we were about to leave but it cleared up and we had sun! Did a bunch of different looks and pictures, so I can’t wait to see the result. Of course I will post the pics here later! Now I will watch a movie but first, a long and hot shower. Hugs! <3

15 reaktioner på “B T S”

Leave a Reply

Your email address will not be published.