Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:16 | August 25, 2014

COPPER

janni-deler-home-fixDSC_8295 janni-deler-home-fixDSC_8297 janni-deler-home-fixDSC_8299 janni-deler-home-fixDSC_8300 janni-deler-home-fixDSC_8303 janni-deler-home-fixDSC_8304

One of my home-projects this weekend, spraying my candlesticks with copper spray.

Hade en riktig fixar-helg hemma hos mig, vill trivas och det har bara varit en avlastningsplats senaste tiden känns det som. När jag och Jon gick på stan så sprang jag in på Panduro och spanade (älskar den butiken!), hittade den här kopparsprayen för 89kr så jag slog till. Hade några ljusstakar som jag hade tröttnat på så de blev som nya! Hade papper under, torkade av de ordentligt och sen var det bara spraya och låta de torka runt en timme. Klart! Jag blev supernöjd och ville spraya mer saker haha, hittade ett fat och en till ljushållare som jag sprayade, så nu får jag ge mig. ;-) Hemma-fix ett done! Vad tycks? <3

//Had a real fix-weekend for my home, want to feel that I enjoy my place and the last few months it’s just been a place where I just have all my stuff and it’s everywhere. Me and Jon was running around town so I went in to Panduro (love that funny shop with cheap stuff), found this copper spray for about 8€ so I got it. Had a few candlesticks that I was tired of so they ended up like new ones! Had paper under it, cleaned them of and then just sprayed them and let them dry for about an hour. Done! I was super happy with the result and wanted to spray more stuff haha, found a plate and another candle thing that I sprayed too, so now I have to stop. ;-) Home-fix one done! What do you think? <3


15 kommentarer15 kommentarer om “COPPER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Galet snyggt! Riktigt bra tips :D

  Reply
 • Sådär brukar jag oxå göra hemma med sånt jag tröttnat på eller vill ha i en annan färg. Jag brukar köpa spray på Biltema för de har mycket bättre spray sortiment vill jag tipsa dig. Ha en bra dag!
  Mvh http://starby.devote.se/

  Reply
 • Åh tack, får gå dit och kolla in lite andra färger då. Kommer ju bli besatt haha! Kram <3

  Reply
 • Jättefint blev det :D

  Reply
 • Blev jättefint verkligen :)

  Reply
 • It´s great, I love cooper and I´m expecting my first copper home decoration tomorrow!:-)

  Reply
 • Oh me too… Love it! :-)

  Reply
 • Snyggt! Undrar om du kan lägga ut en outfit på dom gråa mjuka/långa/utsvängda byxorna från zara du köpte nyss? Köpte dom och har svårt att matcha dom ;) Ha det fint Janni!!

  Reply
 • Jag har lagt ut en look med de på, så kolla där! :-) Annars kan du ju ha en polotröja, vit tisha, svart finare linne eller vad som. Beroende på vad du ska ha de till för tillfälle! Kram <3

  Reply
 • Åh, det blev fint. Vilken fixare du är! <3

  Reply
 • Kanske fått det av dig… ;-) Puss! <3

  Reply
 • Jättesnyggt, det är alltid så roligt att göra om befintliga saker i hemmet än att köpa nytt :) Jag har precis målat om min bokhylla och ska måla om mitt skrivbord, så kul när det är klart!

  Reply
 • Haha jag vet, kommer vilja göra om allt nu! ;-) Duktigt! <3

  Reply
 • Åh vilket fint nagellack! Vart kommer det ifrån?

  Reply
 • Tack söta! Det är Shellac så jag har gjort det på salong, men hon blandade två olika färger så den finns nog inte… :-( Kram!

  Reply