MONACO SNAPS

janni-deler-monaco-snapsDSC_9335
janni-deler-monaco-snapsDSC_9347
janni-deler-monaco-snapsDSC_9340
janni-deler-monaco-snapsDSC_9343
janni-deler-monaco-snapsDSC_9357 copy
janni-deler-monaco-snapsDSC_9327
janni-deler-monaco-snapsDSC_9331
janni-deler-monaco-snapsDSC_9329
janni-deler-monaco-snapsDSC01588-950x633

Some snaps from our day here i Monaco, feels great to be back!

Skön dag men jag har haft noll energi hela eftermiddagen, gissar att jag slappnar av för en gångs skull… ;-) Vi har gjort lite allt möjligt idag, började med ett gympass, ätit lunch på Sphere (muums!) och åkt upp och sett en underbar utsikt. Älskar att bara åka runt här och kolla, alla hus ser olika ut och jag gillar’e!  Tog en powernap på en timme så nu borde jag orka med middag ikväll, vet inte vart vi ska gå ännu men något gott blir det säkert. Hoppas ni får en fin fredagkväll, puss och kram! <3

//Lovely day but I’ve had zero energy all afternoon, guessing I’m finally relaxing for once… ;-) We’ve done a bit of everything today, started with a workout, had lunch at Sphere (yuum!) and went up to see an amazing view. Love to just cruise around here and look, all houses look different and I like it! Took a one hour power nap so now I should have enough energy for dinner tonight, don’t know the plan yet but I’m sure it’ll be something tasty. Hope you guys will have a great friday night, kisses and hugs! <3

7 reaktioner på “MONACO SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.