BREAKFAST DATE

janni-deler-breakfast-dateDSC_9293
janni-deler-breakfast-dateDSC_9296
janni-deler-breakfast-dateDSC_9284
janni-deler-breakfast-dateDSC_9299
janni-deler-breakfast-dateDSC_9291

Breakfast with the ladies in Gothenburg, you gotta love hotel breakfast…

God morgon på er! Vaknade ganska sent idag, riktigt skönt. Igårkväll gick vi ut och åt en sen middag och träffade upp lite vänner efteråt, vi gick vidare till en klubb som heter Twiga som var ett sjukt häftigt ställe! Det ligger på en brygga precis vid vattnet, har varit där en gång förut men det såg helt annorlunda ut. Kul att komma ut lite! Nu har jag precis ätit frukost, önskar ibland att man orkade fixa en riktig hotellfrulle. Den i Göteborg var riktigt bra, sen att jag fick sällskap gjorde det hela roligare! ;-) Jon är alltid tröttare än jag på morgonen så jag får oftast äta själv haha! Får se vad vi hittar på idag, solen skiner hysteriskt så antingen stranden eller någon utflykt. Puss! <3

//Good morning babes! Woke up pretty late today, feels great! Last night we went out for a late dinner and after that we met up with some friends, went to a club called Twiga that was a super cool place! It’s on a deck by the water, I’ve been there once before a while ago but now it looked totally different. Fun to come out and see people! Now I just had breakfast, sometimes I wish I had the energy to make a real hotel breakkie. The one in Gothenburg was really nice, and I also got some company which always makes it more fun! ;-) Jon is always more tired than me in the morning so I usually have breakfast on my own haha! Don’t know the plan for today, the sun is shining like crazy so maybe the beach or some trip somewhere. Hugs! <3

9 reaktioner på “BREAKFAST DATE”

 • Rosa says:

  Hej!

  Skulle verkligen uppskatta om ni läsare över 18 med lite koll på politik kunde ta och svara på 5 snabba frågor som handlar om riksdagsvalet i höst. Här är länken:https://sv.surveymonkey.com/s/NHFKFB9, undersökningen tar under 1 min. Tack!

 • Marie says:

  Hej fina Janni! Vill så gärna köpa den blåa chanel väskan metallic boy bag som du har. Bor i Stockholm och vet inte hur jag kan få tag på den? Hjälp mig pls :) Kramkram

  • Janni says:

   Hej söta! Min är köpt i St Tropez precis innan sommaren, det är en sommarkollektion om jag förstått det rätt så jag såg den inte nu när jag var där… :-( Försök googla runt lite kanske? Kram! <3

 • Elin says:

  Åååh, så gott!

 • Ellen says:

  Åhhh vad gott :D

 • hilay says:

  hehe although you write the breakfast was soo nice and you wish you would make that kind of breakfast for you at home you didnt eat other stuff than normaly…just fruits, an egg, and a bowl of muesli. thats what you mostly show us what you eat when you alone…

  do you never allow yourself a nice waffle with nutella when you have the chance of such a breakfast menu? or a bun or something?

  • Janni says:

   Haha, I love to have lots of options, some omelet, lots of fruits, different juices and granolas. At home I eat the same “things” because that’s what I like for breakfast, just that I don’t have too many options. ;-) I don’t like sweets for breakfast, we never had it in my family so I allow my self to eat what I feel like. Later in the day I can treat myself with something else, like ice cream or chocolate or whatever. Hugs! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.