MORNING START

janni-deler-peaceful-morningsDSC_9936
janni-deler-peaceful-morningsDSC_9937
janni-deler-peaceful-morningsDSC_9939
janni-deler-peaceful-morningsDSC_9944
janni-deler-peaceful-morningsDSC_9945
janni-deler-peaceful-morningsDSC_9961
janni-deler-peaceful-morningsDSC_9948
janni-deler-peaceful-morningsDSC_9963
janni-deler-peaceful-morningsDSC_9966

Starting with ginger-water, yoga, breakfast and cozy times.

God morgon fina ni! Vilken fantastisk resa det här har varit, jag har nog aldrig tänkt och funderat såhär mycket… Vi har börjar varje morgon med en ingefärsdrink med honung och varmt vatten, sen har vi yogat i en timme och sen ätit frukost (magisk mat av bästa Edita!). Allt det här har vi gjort knäpptysta, kan nu förstå hur svårt det har varit? ;-) Nu har vi några timmar kvar här innan vi åker hem till Stockholm. Det första jag ska göra är att rösta (GLÖM INTE DET IDAG, om ni inte redan gjort det!), sen ska jag hänga med min fina kille och fundera över helgen. Ha en underbar söndag så hörs vi snart, puss. <3

//Good morning lovely! What an amazing trip this have been, I don’t think I’ve ever been thinking and reflected this much… We’ve started every morning with a ginger drink with honey and hot water, after that we’ve done an hour yoga and then breakfast (magical food by the best Edita!). All this we’ve done in silence, can you even imagine how hard it’s been? ;-) Now we have a few more hours left before we go back to Stockholm. First up is voting (we have election day in Sweden today), and then spend time with my love and reflect more over the weekend. Have an amazing sunday and I’ll talk to you soon, hugs. <3

20 reaktioner på “MORNING START”

Leave a Reply

Your email address will not be published.