HIMLAHAV

janni-deler-himlahavIMG_8561
janni-deler-himlahavDSC_9910
janni-deler-himlahavDSC_9913
janni-deler-himlahavDSC_9919
janni-deler-himlahavDSC_9915
janni-deler-himlahavDSC_9921
janni-deler-DSC_9980
janni-deler-DSC_9975
janni-deler-DSC_9979
janni-deler-DSC_9982
janni-deler-himlahavDSC_9914
janni-deler-DSC_9992
janni-deler-DSC_9994
janni-deler-DSC_9998

Some snapshots from this amazing weekend we had at Himlahav…

Hej på er, nu är jag äntligen hemma… Vilken helg! Vi har som sagt varit ett sjukt härligt gäng tjejer i Skåne på ett ställe som heter Himlahav, åk dit om ni någonsin kan säger jag bara. Vi har haft det helt fantastiskt (ätit massor haha!) och faktiskt haft ganska svåra uppgifter. Vi har fått försöka lära oss att hitta oss själva på djupet och vilka vi är bakom våra olika strategier man använder sig av i vardagen, vårt “ego” som man kallar det. Jag som faktiskt har väldigt svårt att visa och prata om känslor har lärt mig otroligt mycket om mig själv, nästan lite läskigt hur bra jag stämmer in på vissa punkter! Skulle rekommendera alla att läsa, gå en kurs eller göra något liknande, kommer ha otroligt mycket nytta av det här i mitt liv. En lång resa som börjar nu! Katarina har varit en fantastisk ledare och vi har även fått göra yoga och meditation. OTROLIGT häftig men samtidigt lite läskig känsla. Jag är helt slut i huvudet efter helgen så nu ska jag mysa ner mig med Jon och följa valvakan ikväll. Hoppas ni haft en underbar helg, PUSS! <3

//Hey guys, now I’m finally at home… What a weekend! We were a great group of girls in Skåne at this place called Himlahav, go there if you ever get the chance. We’ve had an amazing time (and tons of food haha!) and pretty hard subjects to deal with. We’ve tried to find ourselves in the deepest and who we are behind all out strategies we use in daily life, our “ego” as they call it. I actually have a hard time showing and talking about my feelings so I’ve learnt a lot about myself, almost a bit scary how good some of these things fit in with how I am! Would recommend everyone to read, talk about this or something similar, this will really help me in my life. A long journey that starts now! Katarina was a great leader and we’ve also done yoga and meditation. INCREDIBLE cool but at the same time a scary feeling. I’m so tired in my head after this so now I will just cuddle with Jon. Hope you guys had an amazing weekend, HUGS! <3

26 reaktioner på “HIMLAHAV”

 • Sofia says:

  Åhh det ser verkligen så himla fridfullt ut :)

 • Lali says:

  Beautiful girls and such a great location. Looks like you had a great time. :)
  Happy Sunday, Lali

 • Caroline says:

  Jag är SÅ avundsjuk faktiskt. Vill också åka dit! :D

 • antonia says:

  wow this looks sooo soo cozyyyy. i want to go there too and make this experience. i am really interessted in this. could you recommend a book or something about that? did katarina gave you some tips?

  and the food looks just OMG sooo soo good!!!!!! this selfmade bread and the zucchini and all the other jummy dishes…wow i wish i would have been there too.

  • Janni says:

   You really should, I’m sure you can find similar things everywhere. No book I know of now, but you can try to google about our 9 different ego-structures. She writes a book right now so I’ll let you know when it’s out! :-) The food was out of this world!!!! Hugs sweetie <3

 • Jasmin says:

  Hej janni!
  Du det tog mig typ 10 minuter att titta igenom inlägget, så GALET fina, mysiga bilder du har tagit. WOW säger jag bara! Önskar jag hade varit med!! Kram på dig <33

 • Johanna says:

  Hej helt underbart fina bilder! Vart kommer den vita tröjan du har på bilden? Den ser så sjukt mysig ut

 • Underbara bilder ! Älskar alla dina inlägg !
  http://wlaukkanens.se

 • maria says:

  Men åh va mysigt det där såg ut!! Speciellt med alla fällar och sådant vid matbordet!

 • Jennifer says:

  Kan man göra den där resan som ni gör? Eller är det något ni hittat på tillsammans? Allt verkar ju fantastiskt, av de du skriver. Hitta sig själv, övningar och bra mat. Svara gärna!
  Kram

  • Janni says:

   Det kan man, vi drog ihop det här ett gäng tjejer men det finns kurser som innehåller samma! :-) Åk dit om du får tid till det, bästa jag gjort! Stor kram!

 • Vad fint ni hade där & fina är ni allihopa! Ha en trevlig måndag.
  Mvh http://starby.devote.se

 • Emelie says:

  ÅÅÅH Katarina är så bra och övertygande! Hon är min pappas kusin och jag har också hört hennes föreläsningar och hon kan verkligen det hon pratar om! Vad roligt hihi! :)

 • Ida says:

  Oh, måste bara fråga vart dina underbara tights är ifrån?!

 • Detta verkar helt fantastiskt och något jag väldigt gärna skulle vilja testa. Har Himlahav någon hemsida eller liknande? Jag hittar inte när jag googlar det. Hur går man tillväga om man vill åka dit och göra något liknande?
  Stor kram till dig <3
  Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  • Janni says:

   Åh hoppas verkligen du får chansen! Vi testade detta nu så jag tror att det kommer börja köras kurser där inom en snar framtid, lovar att säga till då! :-) Kram!! <3

 • anna says:

  gud älskar dina bilder, och du är en av mina största insprationskällor!

 • Sofia L says:

  Hej Janni! Jag vet att detta inlägg var skrivet för ett tag sen, men nu när alla julklappar ska köpas in osv kom jag att tänka på den här resan du gjorde. Jag tror nämligen att min mamma skulle tycka att något sånt här skulle vara otroligt spännande och jag skulle vilja ge henne en sådan resa i julklapp. Vet du vart man kan boka en weekend som du gjorde på Himlahav? Älskar din blogg och dina underbara bilder, verkligen inspirerande! Kram!

  • Janni says:

   Hej fina du! Vad gullig du är, önskar jag kunde säga att det var spikat men inte ännu tyvärr.. :-( Lovar att skriva om det när det finns tillgängligt! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.