RED HAIR

janni-deler-red-hair-shoes-zaraDSC_9817
janni-deler-red-hair-shoes-zaraDSC_9822
janni-deler-red-hair-shoes-zaraDSC_9824

New hairy shoes from Zara, find them here!

Mitt senaste inköp, ett par skor… Haha! Hittade de här i Monaco och jag kunde inte hålla mig, den här typen av skor är så j*vla sköna så då är det kul om det finns några snygga också. ;-) Älskar det håriga materialet och färgen, en fullträff i mina ögon. Ni får se en outfit med skorna snarast! Man kan aldrig ha för många skor, eller något… <3

//My latest buy, a pair of shoes… Haha! Found these in Monaco and I couldn’t keep my fingers of them, this type of shoe is the comfiest ones so it’s fun when I find good looking ones too. ;-) Love this hairy material and color, spot on in my opinion. You’ll see an outfit with these on soon! You can never have too many shoes, or something… <3

8 reaktioner på “RED HAIR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.