FLIGHT MODE

janni-deler-flightmodeDSC_0158
janni-deler-flightmodeDSC_0161
janni-deler-flightmodeDSC_0164
janni-deler-flightmodeDSC_0172

Time to fly, always a smoothie before take off!

Nu sitter vi på Arlanda och ska snart flyga! Ville bara kika in och säga hej. :-) Som alltid tog jag en smoothie, fick bli en med hallonsmak idag. Otroligt mycket folk på Arlanda, bara för att jag sa att det borde vara tomt här innan vi kom fram haha! Kommer fram ikväll så vi får höras då. Ha en skön lördag, puss! <3

//Now we’re at Arlanda and soon ready to fly! Just wanted to say hi to you guys. :-) As always I had a smoothie, ended up to be a raspberry-flavour today. Crazy much people here at Arlanda, just because I said it should be empty here before we arrived haha! Will arrive in Monaco tonight so I’ll talk to you then. Have a lovely saturday, hugs! <3

8 reaktioner på “FLIGHT MODE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.