SECOND HOME

janni-deler-monaco-viewDSC_0175
janni-deler-monaco-viewDSC_0178 copy

 

Äntligen framme i underbara Monaco! Regnade i Nice när vi landade men här var det lite bättre väder. Konstig känsla men det känns som om jag kommer hem när jag kommer hit, samma känsla som när jag landar på Arlanda. Älskar att vara här! Blir alltid så trött av att resa, även om det bara är en kort flight men ska försöka ta tag i mig själv och bli pigg. Vi bokade precis bord på Nobu så det är läge att bli pigg och hungrig! ;-) Ha en härlig kväll babes, puss och kram!

//Finally in lovely Monaco! Rained when we landed in Nice but the weather was a bit better here. Weird feeling but it always feels like I’m coming home when I arrive here, the same feeling as I get when I land in Stockholm. Just love to be here! Traveling always makes me tired, even if it’s just a short flight but now I have to get ready and wake up. We just booked a table at Nobu so it’s time to get up and get hungry! ;-) Have a lovely night babes, kisses and hugs!

14 reaktioner på “SECOND HOME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.