CLOSE UP

IMG_4596 copy
Processed with VSCOcam with b1 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset

Close up, photos by Michaela Wissen!

Good morgon! Kom precis hem från en morgonprommis, planen var att köpa med frukost men kom ju på att det var söndag… Förstår inte hur allt kan vara stängt på söndagar haha! Man är väl van med Sverige där det mesta är öppet. ;-) Några fik är öppna så lite frukost fick jag med mig hem iallafall, pjuh! Nu ska jag sätta mig och gå igenom era motiveringar och välja en vinnare av Clarasonic, därav bilderna på mitt face. Kände att det passade in haha! Kommer inte vara lätt att välja en vinnare, ni är ju så otroligt många som har varit med och tävlat, vill ge er alla en var!!! Håll utkik under dagen om ni varit med, PUSS! <3

//Good morning! Just got back from a morning walk, my plan was to get some breakfast but then I noticed that it’s sunday… Can’t really understand how everything can be closed on sundays haha! Guess I’m used to Sweden and almost everything is open. ;-) Some coffee shops have open so I could get some breakfast, pjuh! Time for me to go through all your comments and pick a winner of the Clarasonic, hence the pics of my face. Figured it suited my mission for the day haha! Won’t be easy picking a winner, so many of you commented, I just want to give you guys one each!!! Keep posted during the day if you’re in the competition, HUGS! <3

8 reaktioner på “CLOSE UP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.