CLARISONIC

jannideler-clarasonic

Finally decided for the winner(s)…

HJÄLP vad svårt det var att välja. Hatar att ha tävlingar egentligen för jag får så otroligt dåligt samvete! :-( Men jag hoppas ni blir glada iallafall. Jag hade så svårt att välja så fick faktiskt tävla ut två Clarisonic! Här kommer nomineringarna:

Rebecca: Jag skulle vilja vinna en clarasonic aria dels därför att jag hört så mycket bra om den och dels för att jag vill visa min kärlek till en väldigt viktig person i mitt liv. Min älskade mamma. En hårt arbetande kvinna som alltid ställer upp, lyssnar och sträcker ut en hjälpande hand när jag själv och andra behöver det. Min mamma är en pärla som sällan tänker på sig själv och aldrig prioriterar sig själv först. Hon behöver uppskattning och detta hade gjort henne mer än glad vilket i sin tur gjort mig oerhört lycklig!

Victoria: Hej på dig! Jag skulle bli så fruktansvärt glad om jag vann den borsten! Jag och min pojkvän bröt upp efter ett långt förhållande och därför slutade jag med p-piller och då blev min hy i obalans och jag fick finnar och ojämn hy. Som nybliven singel vill man ju vara sitt snyggaste jag och försöka må så bra som möjligt så att man kan gå ut på stan med sina kompisar på kvällen och ha roligt och inte behöva oroa sig för sin hy utan bara känna sig som en snygg sexig singel! ;-) Så denna borsten skulle verkligen få mig att bli gladare och förgylla mitt liv lite!

Grattis tjejer, jag mailar er! Rebecca känner jag igen mig i då min mamma prioriterar andra än sig själv, så hade gärna skämt bort min mamma också. Victoria är så värd en liten extra push nu när hon precis blivit singel, tycker jag! Puss på er, kul att så många ställde upp även om jag inte kan ge en till alla! <3

//OH my how hard it was to pick a winner. Hate to host competitions since I get so bad conscience! :-( But I hope you all can be happy for the winners. I had such a hard time deciding for a winner so I actually got to pick two! The first winner is Rebecca that wanted to give it as a gift for her mom that never puts her self in the first place, always do things for others. Why I picked her is because my mom is exactly the same and I would love to spoil her more. The second winner is Victoria that just broke up with her boyfriend after a long relationship and wanted to go out and have fun and look the best way she ever could. I think she needs an extra push now when she just got single! I will email the winners, and thanks for all your comments. So sad I can’t give one to every single one of you! <3 

8 reaktioner på “CLARISONIC”

Leave a Reply

Your email address will not be published.