ALL GREY

janni-deler-riverisland-jeansDSC_0301 copy

Jeans from River Island, find them HERE!

Home sweet home, eller…? ;-) Matchar mina jeans med vädret iallafall, alltid något haha! Ville bara påminna er om imorgon (27/9) och eventet med River Island i deras butik här i Stockholm mellan kl 12.00-14.00. Det kommer pratas denim och styling, käkas popcorn, finnas makeup artister som sminkar alla som vill från NYX Cosmetics (jag kommer lätt göra det!) och sist men inte minst en fotobåstävlning där man kan vinna denim för ett helt år! Tror det kommer bli en grym dag så jag hoppas att ni som kan kommer och hänger lite! PUSS på er, ha en härlig fredagkväll <3

//Home sweet home, or is it…? ;-) At least I’m matching my jeans with the weather, always something haha! Just wanted to remind you guys about tomorrows (27/9) event in the River Island store here in Stockholm from 12.00-14.00. We will talk about denim and styling, eat lots of popcorn, there will be make up artists that will give make up to anyone who wants from Nyx Cosmetics (I will for sure do it!) and last but not least there will be a photo-booth competition where you can win denim for one year! Think we will have a great day and I hope that some of you guys who can will come and hang out for a while! HUGS babes, have a great friday night <3

10 reaktioner på “ALL GREY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.