Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:23 | October 8, 2014

M A N G O

janni-deler-mangoDSC_2170janni-deler-mangoDSC_2167janni-deler-mangoDSC_2172

Two mangos I got from the garden in my dads home!

Vet ni vart jag hittade dessa? I trädgården hos pappa här i Spanien, blev glad som ett barn! Här snackar vi organic och närodlat haha! Det är den finaste mangon jag sett, jag bara önskar att ni kunde få smaka allihopa. Jag som älskar mango har redan tryckt i mig halva och ska snart gå loss på den andra… Vill bara ha en hel trädgård med massor av frukter och grönsaker, det smakar så mycket mer än de man köper. Idag började vi morgonen med ett besök hos tandläkaren. Går alltid till svenska tandläkaren här i Spanien, nästan halva priset och dem är riktigt duktiga! Så nu är det ett år tills nästa gång, inga hål den här gången heller. ;-) Puss på er! <3

//Do you know where I found these? In the garden at my dads place here in Spain, got happy as a kid! Now we’re talking organic and locally haha! It’s the most beautiful mango I’ve seen, I just wish I could give all of you a taste of it. I love mango and already ate half of it and will soon dig in to the other half… Want to have a garden full of fruits and vegetables, tastes so much more than the ones you buy. Today we started the day with a visit to the dentist. I always go to the swedish one here in Spain, almost half price and they’re really good! So now it’s a year until next time, no holes this time either. ;-) Hugs babes! <3


18 kommentarer18 kommentarer om “M A N G O”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mm så gott :D

  Reply
 • Jag vill gärna ha ett svar. Jag går frisör skola och står upp väldigt mycket, jag blir även väldigt varm om fötterna, skulle du kunna länka till några skor som är sköna att stå med länge och som inte blir JÄTTE varma men som ändå är snygga! Du har alltid så fina skor därför jag frågar dig :) kram

  Reply
 • Oj, jag har faktiskt ingen aning… Mitt tips är att köra på äkta skinnskor, de andas mycket bättre än syntet! :-) Kram! <3

  Reply
 • Haha funny i had to go to the annual control at the dentist too yesterday! No holes either – 3 years in a row wihooo! Still hate to go to the dentist. Im always sitting in the chair like a stiff piece of wood!

  Reply
 • Haha really!? I don’t hate it at all, I actually think it’s pretty nice to go! Haha, I must be weird… <3

  Reply
 • Hallå! Ser att vädret är perfekt i Marbella, hoppas de håller i sig! Ska ner om två veckor.. :) Ha de så fint! Kram

  Reply
 • Det tror jag att det gör! :-) Kram! <3

  Reply
 • Åh vad gott!

  Reply
 • Håller med dig att det är jättefina mangon & jag kan tänka mig att dessa är extra goda. Vad smart av dig att gå till tandläkaren när du är där för det är verkligen dyrt hemma i Sverige. Ha en trevlig dag!
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply
 • Ser riktigt smarig ut och vilken fin miljö i backgrunden,måste vara att vara utomlands!

  Reply
 • Du är en stor inspiration för oss i vårt bloggande !!
  Titta gärna in på vår blogg där vi också gjort ett inlägg
  om Dig !! http://wlaukkanens.se

  Reply
 • Tack vad gulliga ni är! <3

  Reply
 • Åh herregud vad färsk! ÄLSKAR mango. Jag är så inspirerad utav din blogg Janni! Alla dina bilder och resor, du är bäst.

  Reply
 • Åh jag med, bästa som finns! :-) Men vad glad jag blir, TACK fina du!!! <3

  Reply
 • Mango är så sjukt gott och den där ser perfekt ut :D

  Reply
 • GOTT!

  Reply
 • Älskar mango med “riktig” chili (alltså inte cayennepeppar el yl, utan chilipulver) och salt blandat strött ovanpå. Testa om du gillar indiskt och kryddigt, lärde mig det av en tjej vars pappa är från Sri Lanka ;). Blir så sugen på mango nu, de här i sverige är i äpplestorlek och smakar vatten! De i Spanien smakar så mycket godare, och ännu bättre säkert om det är egenodlat… Avis!

  Reply
 • Mums, lät sjukt gott! Brukar blanda mango, chili och lime, också riktigt smarrigt! ;-) Kram <3

  Reply