Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:06 | October 9, 2014

HILL INTERVALS

janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2181janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2198janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2196janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2188janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2179janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2178janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2180janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2186janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2189janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2201

This mornings interval training, up in the hills with a funny group!

God morgon! Äntligen tillbaka på internet, går på en liten detox känns det som. Känns inte alls bra haha! ;-) Men iallafall, idag började vi dagen med backintervaller. MY GOD vad jobbigt det är haha! Alexandra, Ida och Ako är här den här veckan och kör träningscamp så vi hängde med på deras morgonpass. Så sjukt kul att köra ett helg gäng, man blir så otroligt peppad!! Helt slut men riktigt skönt när det var klart. Har nyss ätit frukost och tagit oss hem till pappa där det finns internet, så ska jobba undan lite och sen får vi se. Hoppas ni får en fin dag! <3

//Good morning! Finally back online, feels like I’m going on an internet-detox. Doesn’t feel good at all haha! ;-) Well well, today we started our day with incline intervals in the hills. MY GOD it was tough haha! Alexandra, Ida and Ako is here and having a training camp so we joined their morning session. So much fun to do it with a full group, you get so stoked!! Totally dead but the best feeling after it. Just had breakfast and got to my dads place for some internet, have to do some work now and then we’ll see. Hope you guys will have a lovely day! <3


18 kommentarer18 kommentarer om “HILL INTERVALS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad härligt det låter!

  Reply
 • Gud vad härligt det låter*

  Reply
 • Sounds hard but fun!

  http://www.kassandragoldofficial.com <3

  Reply
 • skulle du vilja göra ett inlägg om några förslag vad man kan vara på halloween? :)

  Reply
 • Haha kanske det, har inte ens tänkt på att det är snart! ;-) Kram! <3

  Reply
 • Åh vad fina bilder!!

  Reply
 • Åh vad härliga bilder! :)

  Reply
 • going back to the old janni??? dooooont forget what you have learned at the Joga camp!!!! dooont be stressed because of the not working internet, take the not working internet as a sign and be thankful for it… ;) :)

  Reply
 • I know, I’m back in my old bad habits…. NOT good!! But I get stressed since I know that I get so much to do the next day, but I will keep that in mind. Thank you for reminding me, I need to chill sometimes. ;-) Big hug sweetie! <3

  Reply
 • <3 i will remind you whenever you need it…just think of how GOOD you felt when you came back from this weekened. dont forget what you have learned there and try to work on on everything (including switching the tv on as soon as you come home…) instead of going back to the "old" life. big hug to you back <3

  Reply
 • Thanks again babe! <3 I will try my best to remember it, need to get better on that point… ;-) Hugs! <3

  Reply
 • haha fy fan vad plågsamt! men ja, kul att träna i grupp :) heja!

  Reply
 • Verkligen, man blir så sjukt peppad! :-) Kram!

  Reply
 • Men åh vad kul!

  Reply
 • Du är grym Janni, så inspirerande på måna sätt! Vart är dina tights ifrån?

  Reply
 • Tack fina du, vad glad jag blir! Tightsen är från Imso.com :-) Kram!

  Reply
 • Ser fantastiskt härligt ut! Nu när du är tillbaka i Marbella så måste jag tipsa om Organic. Du kanske redan varit där men om inte så har de fantastisk frukost/brunch/lunch. All inredning i restaurangen kan an även köpa ;) Ligger utmed stora vägen mitt emot Marbella Club :)

  Reply
 • Åh tack för tipset, var faktiskt där igår… ;-) Grymt tips så hade jag inte hittat det innan hade du varit min hjälte haha! Stor kram!! <3

  Reply