HILL INTERVALS

janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2181
janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2198
janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2196
janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2188
janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2179
janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2178
janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2180
janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2186
janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2189
janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2201

This mornings interval training, up in the hills with a funny group!

God morgon! Äntligen tillbaka på internet, går på en liten detox känns det som. Känns inte alls bra haha! ;-) Men iallafall, idag började vi dagen med backintervaller. MY GOD vad jobbigt det är haha! Alexandra, Ida och Ako är här den här veckan och kör träningscamp så vi hängde med på deras morgonpass. Så sjukt kul att köra ett helg gäng, man blir så otroligt peppad!! Helt slut men riktigt skönt när det var klart. Har nyss ätit frukost och tagit oss hem till pappa där det finns internet, så ska jobba undan lite och sen får vi se. Hoppas ni får en fin dag! <3

//Good morning! Finally back online, feels like I’m going on an internet-detox. Doesn’t feel good at all haha! ;-) Well well, today we started our day with incline intervals in the hills. MY GOD it was tough haha! Alexandra, Ida and Ako is here and having a training camp so we joined their morning session. So much fun to do it with a full group, you get so stoked!! Totally dead but the best feeling after it. Just had breakfast and got to my dads place for some internet, have to do some work now and then we’ll see. Hope you guys will have a lovely day! <3

18 reaktioner på “HILL INTERVALS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.