MIKES GYM

janni-deler-mikes-gym-marbellaDSC_2592
janni-deler-mikes-gym-marbellaDSC_2503
janni-deler-mikes-gym-marbellaDSC_2520
janni-deler-mikes-gym-marbellaDSC_2528
janni-deler-mikes-gym-marbellaDSC_2548
janni-deler-mikes-gym-marbellaDSC_2561
janni-deler-mikes-gym-marbellaDSC_2566
janni-deler-mikes-gym-marbellaDSC_2577
janni-deler-mikes-gym-marbellaDSC_2612
janni-deler-mikes-gym-marbellaDSC_2598
janni-deler-mikes-gym-marbellaDSC_2594
janni-deler-mikes-gym-marbellaDSC_2606
janni-deler-mikes-gym-marbellaDSC_2586
janni-deler-mikes-gym-marbellaDSC_2614
janni-deler-mikes-gym-marbellaDSC_2639
janni-deler-mikes-gym-marbellaDSC_2632

The craziest, toughest thing I’ve ever done, obstacle course at Mikes Gym.

Här kommer en bildbomb från hinderbanan vi körde på Mikes Gym. FYF*N vad jobbigt det var, är fortfarande slut!! Vi körde med alla tjejerna och började med en genomgång som tog 2 timmar, då förstår ni nog hur mycket det var som man skulle göra… Bilderna är alltså från genomgången, när vi körde såg det inte såhär lugnt ut. ;-) Det var först olika trappor, trä, däck och rep som man skulle upp och ner för, över en bro som guppade över vattnet med tunga vikter, en hinderbana som var galen och sen “the combat zone” med vikter och armgång. Avslutade med hinderbanan igen och sen sprint upp för en backe, det tog mig 1h 16 min att klara det och sen var jag döende. Sjukt kul och sjukt jobbigt! Hoppas på att kroppen repar sig snart haha! <3

//Here’s a picture bomb from the obstacle course at Mikes Gym. HOLY SH*T it was tough, I’m still tired!! We went with all the girls and started with a walk through that took 2 hours, you get the picture of how much you were supposed to do… The pics are from the walk through, when we actually went for it it didn’t look like this. ;-) It started with different stairs, wooden, tires, rope that you were supposed to climb up and down, over a bridge over the water that was not that steady with heavy weights on, then the obstacle course that was inane and then “the combat zone” with weights and arm-walk. Finished it of with the obstacle course again and last but not least a sprint up the killer hill, it took me 1h 16 min to finish it and then I was almost dying. So much fun and so tough! Hopefully my body will recover soon haha! <3

17 reaktioner på “MIKES GYM”

 • Linda says:

  Jag blir trött bara jag ser bilderna. ;) Jag är för gammal för sådant där.

  /Linda

 • Maja ♥ says:

  Det ser så himla kul ut men jag vet att jag aldrig skulle orka…

 • ISA says:

  haha fy vilket självplågeri ;) men känslan efter.. guld!

 • sandra says:

  This looks SO cool!!

  http://www.kassandragoldofficial.com – Danish blogger, Miss World Denmark contestant and tv personality <3

 • Amanda says:

  Vad använder du för hårprodukter Janni? Ditt hår ser allt så fräscht och friskt ut! Kram

  • Janni says:

   Men tack söta! Har inga speciella om jag ska vara ärlig, reser så ofta så tar det som finns… ;-) Gillar Palett som schampo och balsam när jag är hemma, sen har jag alltid maroccan oil med mig. Kram! <3

 • Fabi says:

  How come you were faster than Jon? Were there different exercises for boys and girls?

  • Janni says:

   Nope, guess I’m just quicker… ;-) Hehe no, the guys weight were much heavier so we had it a bit easier, but so tough anyway!! Hugs <3

 • stina says:

  Men fy faan vad kul!!

 • Hej! Vi på ActiveFitness vill hjälpa dig att lyckas bygga den starkaste versionen av dig själv! Bloggen specificerar sig alltså på fitness, hälsa och kost och ger tips på övningar vi själva utför dagligen! Kika in på vår blogg för mer info eller om du har frågor! Vi besvarar dem mer än gärna :)

  Just nu ligger ett videoklipp uppe på bloggen där vi visar ett utav de magprogram som gett oss våra magmuskler!

 • Åh vad häftigt det där såg ut! ;)

 • Sarah says:

  Shit, ser så sjukt roligt ut! :D

 • frida says:

  ser sjukt kul ut!!

 • emma says:

  Hej janni. Har en fråga till dig som jag grubblat över. Du framställer dig själv som väldigt hälsosam och tränar hela tiden. Men unnar du aldrig dig något gott? pizza, godis? jag som ungdom blir orolig eftersom det är något jag ibland gör och det kanske är fel eftersom du aldrig i alla fall visar att du äter onyttigt.

  • Janni says:

   Hej fina du! Ojoj, det gör jag verkligen inte. Även jag har mina lata perioder och försöker lyfta fram det också, ibland är det svårt att få till det och orka när man reser så ofta. Självklart äter jag sånt ibland, även om jag inte ser det som att unna mig… Kan skriva ett längre inlägg om detta istället, men JA jag äter annat och slappar. Du får tänka på att jag inte visar hela mitt liv här utan bara en del för att inspirera. <3

 • Rebekka says:

  Where is Mikes gym? It looks very awesome and fun!! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.