S T R I P E S

janni-deler-stripes-londonDSC_3068
janni-deler-stripes-londonDSC_3101
janni-deler-stripes-londonDSC_3065
janni-deler-stripes-londonDSC_3085
janni-deler-stripes-londonDSC_3083 copy
janni-deler-stripes-londonDSC_3094
janni-deler-stripes-londonDSC_3105
janni-deler-stripes-londonDSC_3075
janni-deler-stripes-londonDSC_3089

SanneAlexandra glasses/ Forever21 sweater (men)/ JPG for Lindex skirt/ Céline bag/ Zara shoes (here!)

Yes, jag körde på kjol i London igår. Det var faktiskt ganska varmt men när det kom vindar så blev det lite kallt. Kämpa in i det sista haha! Tröjan är även mitt enda köp i London, från herravdelningen. Har letat efter en skön randig tjocktröja och hittade den när vi kollade kläder till Jon, sjukt mysig och sjukt billig. ;-) Väldigt grått väder här hemma idag, kom precis hem och ska försöka packa upp lite innan vi ska hem till pappa på söndagsmiddag. Försöker träffa familjen så fort jag är hemma en stund, saknar de så mycket annars. Hörs sen babes! <3

//Yes, I went for a skirt in London yesterday. It was actually pretty warm but when the wind decided to come it got a bit cold. Can’t let go of summer haha! This sweater was my only buy in London, from the men’s department. I’ve been looking for a comfy striped sweater and found this when we were looking for clothes to Jon, super cozy and super cheap. ;) The weather is really grey here in Sthlm today, just got back home and will try to unpack my bags before we’re going to my dad for sunday dinner. Always tries to hang out with my family when I’m home, miss them so much if I don’t. Talk to you soon babes! <3

12 reaktioner på “S T R I P E S”

Leave a Reply

Your email address will not be published.