Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:22 | October 19, 2014

THREE YEARS

janni-deler-selinas-ibizaDSC_1794janni-deler-gumball3000-parisDSC_3180

Three amazing years with this guy!

God morgon! Idag är ingen vanlig dag, idag har jag och Jon varit tillsammans i hela TRE år!! Tiden ha gått så otroligt fort och vi har hunnit med så mycket på de här tre åren. Är så sjukt glad för allt jag har fått vara med om och dela med honom. Mer ska det bli! :-) Nu är vi hemma i Stockholm och har inga planer annat än att packa upp och packa om, får väl försöka hinna med att fira lite också hehe. Hoppas ni får en underbar söndag så hörs vi sen. Nu ska jag pussa på min kille lite! Massa kärlek! <3

//Good morning! Today’s a special day, me and Jon have been together for THREE years!! Time flies and we’ve done so much in these three years. I’m so incredible happy for everything I’ve been experiencing and gotten to share with him. More to come! :-) Now we’re back home in Stockholm and don’t have too much planned other than re-pack my bags, will try to celebrate some as well hehe. Hope you guys will have a great sunday and I’ll talk to you later. Now I will give me bf some love! Lots of love to you guys! <3


27 kommentarer27 kommentarer om “THREE YEARS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis till tre år tillsammans!

  /Linda

  Reply
 • Tack fina du! <3

  Reply
 • You are such a great and cute couple! All the best ! x

  Reply
 • Thanks sweetie! <3

  Reply
 • Åh vad roligt <3 Grattis till er!

  Reply
 • Åh så fina, grattis!<3

  Reply
 • Den stora nyheten på bloggen är nu avslöjad! Klicka er in för att läsa mer!

  Adinakristina.wordpress.com är en blogg om mig och mitt liv, där jag varvar det vardagliga studentlivet med exklusiva mode-event i huvudstaden.
  Här får ni följa mig och mina drömmar om att en dag kunna starta mitt egna ordentliga företag, mitt egna varumärke.

  Men just för tillfället så är det mer än nog med skolan och mina andra passioner så som vänner, mode, skönhet och bloggen själv såklart!
  Så just nu får ni nöja er med blogginlägg om mina andra drömmar och intressen. Självklart får ni även följa med mig på mina storstads-äventyr också, då jag snubblar omkring i lite för höga klackar på Stockholms upplysta gator.

  Tveka inte att kontakta mig ifall du har några frågor, tips eller annat att säga till mig.
  Jag är öppen för en massa olika samarbeten både med andra bloggar och andra företag, så var inte blyga!

  Kontakta mig antingen här på Facebook, eller skriv till mig på:
  [email protected]

  Reply
 • Grattis! Så fina tillsammans!!

  Reply
 • Congrats. Enjoy the day :)

  Reply
 • Fattar inte hur du kan vara med honom när han är otrogen och du vet om det? Är du så lyxberoende att du hellre har falsk kärlek än äkta.

  Reply
 • Varför skriva en sådan kommentar? Varför inte glädjas för hennes skull istället ? Stort grattis på eran 3 års dag Janni och tack för en fin och härlig blogg :)

  Reply
 • För attt det är sant

  Reply
 • Vem har Jon nu doppat? Som inte Janni vet om? Och när hände det?

  Reply
 • Håller med, orkar faktiskt inte bry mig. ;-) Tack fina du!! <3

  Reply
 • Men hallå, vem är du? Väx upp. Du kan gärna maila/ringa mig om du har något du vill säga, så sjukt less på folk som bara vill försöka förstöra.

  Reply
 • where is the wonderful sunglasses from the first picture from?

  happy anniversary :)

  Reply
 • From Sannealexandrashop.com :-) Hugs!

  Reply
 • Congrats <3

  http://www.kassandragoldofficial.com – Danish Blogger, Miss World Denmark contestant and tv personality <3

  Reply
 • Grattis till finaste paret :-)

  Reply
 • Men gulle du, tack! <3

  Reply
 • Grattis, ni är verkligen jättefina tillsammans :)

  Reply
 • GRATTIS!

  Reply
 • Grattis till eran tre års dag & hoppas ni gör den mysig. Ni är jättegulliga tillsammans
  tillsammans & hoppas det fortsätter så. Ha en mysig dag!
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply
 • oooh how great. congratulations sweety. i hope you will be happy with him till the end.. much love and enjoy the day <3

  Reply
 • Ni är så söta tillsammans <3
  Grattis!

  Reply
 • Happy Anniversary! You and on have already shared so many cool memories together…and many more to come! Hope you guys have a great day! :-)

  http://amateandarottweiler.blogspot.com.ar/

  Reply
 • You guys are so cute!Hopefully, many happy years to you!

  Reply