SUNDAY.

janni-deler-icehockeyDSC_3126
janni-deler-icehockeyDSC_3133
janni-deler-icehockeyDSC_3132
janni-deler-icehockeyDSC_3131
janni-deler-icehockeyDSC_3135

Cozy sunday all the way, started with watching my little brothers ice-hockey game!

Vilken lugn söndag, en väldigt normal söndag skulle jag nog säga. Inte så vanligt i mitt liv men mysigt! :-) Åt frukost hemma hos mamma, åkte och kollade min lillebrors ishockey-match och åt korv. Laget vann med 5-3 så det var kul, han gjorde ett mål också!! Efter det åkte vi hem, jag packade om lite och sen ut till pappa där det var söndagsmiddag. Hann träffa nästan hela familjen på en dag, så otroligt mysigt! <3 Nu ska vi slå på en film och sova, imorgon är det lite möten innan vi åker igen. Puss, ha en underbar kväll!

//A very calm sunday, a normal sunday I would say. Not so usual in my life but it’s been a cozy day! :-) Had breakfast at my moms place, went to see my littlebrothers ice-hockey game. His team won with 5-3 so that was fun, he even scored a goal!! After that we went home, I did some un/re-packing and then out to my dad for a sunday dinner. Had time to meet almost the entire family in one day, amazing! <3 Now it’s a movie and straight to bed, have a few meetings tomorrow before we leave again. Hugs, have a lovely night!

2 reaktioner på “SUNDAY.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.