Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:02 | October 20, 2014

WORKOUT FRIENDS

janni-deler-workout-friendsDSC_2718 janni-deler-workout-friendsDSC_2719 janni-deler-workout-friendsDSC_2721 janni-deler-workout-friendsDSC_2722

Great to have friends that can teach you new stuff when working out!

God morgon! Hoppas ni sovit gott? Jag kom precis hem, var och fixade naglarna nu imorse vilket verkligen behövdes… Nu är jag hemma och vänder i princip, ska snart iväg igen! Ska försöka träna idag också men vet inte om jag hinner klämma in det. Så mycket lättare att träna när man har vänner som är intresserade! Det var riktigt kul i Spanien när Alexandra och Ida var där, man får så mycket nya idéer och roliga tips när man kör ett gäng. Jag har mycket att lära mig så det är perfekt att ha vänner som kan. :-) Träna med en eller flera kompisar, gör det mycket roligare och enklare att ta sig till gymmet! Nu ska jag ta tag i den här dagen, puss <3

//Good morning! Did you have a good night? I just got back home, went to get my nails done this morning and I really needed it… Now I’m back home and will soon head in to town again! Will also try to workout today but don’t know if I’ll have the time. So much easier to workout when you have friends that interested! It was so fun in Spain when Alexandra and Ida was there, you can get lots of new ideas and fun tips when you train with friends. I have a lot to learn so it’s perfect to have friends that know a lot. :-) Workout with one or a few friends, it makes it so much more fun if you have a hard time to actually go to the gym! Time to start this day for real, hugs <3


6 kommentarer6 kommentarer om “WORKOUT FRIENDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har sovit jättegott, lite tidig uppstigning bara haha… #trött

  Reply
 • Hahaha I know the feeling! <3

  Reply
 • Att träna med vänner är alltid bra, då peppar man varandra och komma iväg med

  Reply
 • Verkligen, ett grymt sätt att göra det roligare! :-)

  Reply
 • Älskar verkligen din blogg (och dig + din kille ofc!) enormt! Vill att du ska veta att du gör ett super bra jobb med bloggen och det är jätte kul att se bilder på alla äventyr du är ute på. Stor träningsinspiration är du också! Kram!

  En fråga också: Vilket objektiv använder du för att få dessa lite rundare bilderna? (typ fisheye)

  Reply
 • Men tack fina du, blir så otroligt glad av att höra det! :-) Jag har ett 20mm f,18 på de bilderna, vidvinkel och grymt!! Kram!

  Reply