NIGHT PANCAKES

janni-deler-bananapancakesDSC_3146
janni-deler-bananapancakesDSC_3145
janni-deler-bananapancakesDSC_3144

Simple snack when you feel like something sweet and tasty!

Mums, smaskade i mig det här nu ikväll! Har packat och fixat det mesta nu så det var en skön paus. :-) Superenkelt att göra, blanda en banan med 1 ägg och lite vaniljpulver (eller proteinpulver om man vill), blanda och stek i kokosolja för extra god smak. Går ganska snabbt så var beredd på att vända snabbt! Toppa med det du gillar, jag tog fryst mango, lite mer banan, grekisk yoghurt med jordgubbssmak (Lindahls) och sen kokos såklart. ;-) Riktigt smarrigt! Puss, ha en mysig kväll <3

//Yum, just had this tonight! I’ve been packing and organizing most of the stuff so it was nice with a break. :-) Super easy to make, mix one banana with one egg and some vanilla powder (or protein powder if you want), mix and fry it in coconut oil for some extra good taste. It goes pretty quick so be ready to turn them over! Top it of with whatever you like, I chose frozen mango, a bit more banana, greek yoghurt with strawberry flavor and then coconut flakes of course. ;-) Really tasty! Hugs, have a cozy night <3

8 reaktioner på “NIGHT PANCAKES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.