Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:01 | October 23, 2014

BALI BREAKFAST

janni-deler-bali-breakfastDSC_3274janni-deler-bali-breakfastDSC_3268janni-deler-bali-breakfastDSC_3275janni-deler-bali-breakfastDSC_3287janni-deler-bali-breakfastDSC_3276janni-deler-bali-breakfastDSC_3281janni-deler-bali-breakfastDSC_3283

Our amazing breakfast this morning, omelette, fruit, juices and so on!

God morgon från Bali!! Som några av er märkte så låg bloggen nere igår under dagen, det var precis när jag skulle blogga för att sen gå och lägga mig så det blev fel med uppdateringen. Vi har kommit fram och har det helt fantastiskt, vilket ställe!! Vi bor på det fantastiska hotellet Chandra Bali Villas, ska visa er bättre bilder sen och oj vad vi trivs. Imorse kom de och lagade frukost i vår villa som vi åt ute i värmen. Perfekt start! Hade sjukt svårt att sova igår (jetlag, resa och konstiga tider) så är rätt så sliten nu. Blir nog bra iallafall! :-) Ha en underbar dag så hörs vi babes, puss! <3

//Good morning from Bali!! As some of you noticed my blog was down yesterday during the day, it was exactly the time I was planning on blogging and then go to sleep so I couldn’t really update. We’re here and have it fantastic, what a place!! We live in the amazing hotel Chandra Bali Villas, will show you better pics later on and we just love it here. This morning they came and made us breakfast in the villa we stay in. Perfect start! Had a really hard time falling asleep last night (jet lag, traveling and weird times) so I’m pretty tired now. Think I will be fine anyway! :-) Have a wonderful day and I’ll talk to you soon babes, hugs! <3


11 kommentarer11 kommentarer om “BALI BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhhh vad gott det ser ut med alla färger som gör det så fräscht. Kul att du trivs där & det blir roligt att få se mer bilder där i från senare. Ha en trevlig dag!
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply
 • Åh gud det ser ju helt underbart ut!!!

  Reply
 • Nääää vad najs! Sjukt avis :)) Men jag undrar hur många resdagar har du per år? PUSS <3

  Reply
 • Oj vad svårt, vet faktiskt inte exakt.. Men runt 180-200 skulle jag gissa, sjukt när man räknar så haha! Stor kram <3

  Reply
 • Det ser helt fantastiskt ut!! Blir otroligt sugen på semester <3 Ha en underbar dag nu!

  Reply
 • Åh… härligt! Njut nu hela gänget och det såg riktigt bra ut när du åkte bräda. Va nu rädda om er! puss o kram <3

  Reply
 • I adore so Bali so so much! The fresh fruit looks amazing :O
  I am sure you will have the most amazing stay there- enjoy every second ;)

  joliejanine.com

  Reply
 • Hi there sweety! I love your blog so much you can’t imagine! It’s been a while since i’m thinking about create a blog but the hardest part of it is find a simple and objective template. Can you help me?! Where did you find this theme? I love themes like yours, white and simple! Thank you, xxxx

  Reply
 • Hey sweetie! Thanks a lot, makes me super happy to hear. :-) I don’t know anything about doing it unfortunately, I got help making it so try to find someone who can help you or google around. Hugs! <3

  Reply
 • Muuuums! :)

  Reply
 • Sounds like a nice breakfast…. :)

  Reply