Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | October 23, 2014

SURFING

janni-deler-surfingDSC_3186janni-deler-surfingDSC_3195janni-deler-surfingDSC_3201janni-deler-surfingDSC_3208janni-deler-surfingDSC_3199janni-deler-surfingDSC_3214

Tried surfing for the first time yesterday, it wasn’t easy haha!

Det första vi gjorde när vi kom fram igår var att gå ner till stranden och hyra brädor, vi skulle surfa! Jag har ju aldrig stått på en bräda i hela mitt liv men Jon lovade att lära mig, kom fram till att det finns olika sätt att lära ut på… ;-) Jag slängde mig på brädan och började paddla, frågade Jon hur jag skulle göra och fick då bara en putt ut rakt på en våg och han skrek paddla. Gick sådär, fattade inte ens vad jag skulle göra så det blev vatten i hela skallen och en del kullerbyttor under vattet haha! Kom iallafall upp på en våg efter några minuter men har en hel del att lära mig, igår kände jag mig som en vante i en snöstorm om ni förstår. Gick väldigt mycket bättre idag, har massor av bilder att visa er redan! Puss på er <3

//The first thing we did when we arrived yesterday was to head down to the beach and rent some boards, we were going to surf! I’ve never tried before but Jon promised to teach me, I noticed that there’s different ways of teaching… ;-) I went on the board and started to paddle, asked Jon how I should do and then he just pushed me on a wave and said paddle. Not epic for me, had no clue what to do so I got water in my entire head and did some spins under the water haha! Anyhow I managed to stand up on a wave after a few minutes but I’ve got a lot to learn, yesterday I felt like a lost glove in a snowstorm if you know what I mean. Went so much better today, have tons of pictures to show you! Hugs babes <3


8 kommentarer8 kommentarer om “SURFING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha åh nej, vet precis vad du menar med att känna sig som en vante i en snöstorm. Provade på att surfa i Australien och trodde jag skulle bryta något, så mycket trillade jag. Men kul att det gick bättre för dig andra gången! Lycka till, kram <3

  Reply
 • Ooh vad avundsjuk jag blir. Det ser så härligt ut. Sitter och fryser ihjäl mig här.
  Ha det så bra och njut av värmen! :) xx

  http://withlovemarianne.blogspot.com

  Reply
 • please reveal wich size do you have in that red RI dress you are wearing on Jon’s pics?

  Reply
 • Hey, in the red jumpsuit from RI I have the smallest size. Don’t think it’s still in stores though since I bought it a while ago… :-( Hugs!

  Reply
 • Sooo jealous of you Janni! You got away just in time! :D
  It’s raining and even snowing here in Austria and it’s waaay too cold. Enjoy your days and have a great time! :)
  Kram Klara

  Reply
 • Haha jag försår precis vad du menar med vante i stormen!! :D surfade första gången på Teneriffa i superhöga vågor & skrattade smått panikartat mellan vågorna, i hopp om att slippa kallsuparna (jag slapp dom ej!). Trodde det skulle vara lite lättare då jag åker snowboard, men att surfa är verkligen svårare tycker jag! Men det är jättekul :) haha. Må så gott!! Kram

  Reply
 • What camera do you use? The photos you have taken are amazing! :) x

  Reply
 • Nikon D600, thanks babe! <3

  Reply