LATE NIGHT DINNER

_DSC0611
_DSC0603
_DSC0612
_DSC0606
_DSC0608
_DSC0617
_DSC0619
_DSC0613
_DSC0621

Last nights dinner at Sate Bali, after it we walked around in town!

Igårkväll när vi skulle ut och käka middag så gick vi ut på stan, chansade på ett ställe som såg bra ut och det var grymt! Åt lite blandat, chicken satay som är min favorit, grönsaker, ris och drack ananasjuice. Riktigt mysigt ställe och det kändes som om många som bor här gick dit. :-) Efter det gick vi runt på stan och spanade in utbudet, tror man kan shoppa en del här… Riktigt många småbutiker jag vill kolla in lite mer så hoppas på mer energi imorgon! Hatar jetlag… Ha en fin kväll, jag njuter verkligen av varje minut här! <3

//Last night when we were going out for dinner we walked in to town, picked a spot that looked good and it was great! Had a mix of things, chicken satay which is my favorite, vegetables, rice and pineapple juice. A super cozy place and it felt like a lot of locals went there. :-) After that we walked around and checked out the town, think you can do a lot of shopping here… So many small shops that I want to go back to so I’m hoping for some more energy tomorrow. You gotta hate jetlag… Have a cozy night, I’m enjoying every minute here! <3

7 reaktioner på “LATE NIGHT DINNER”

 • Thessan says:

  Åhhh, kan du inte förklara vilka inställningar du har på systemkameran när du tar sådana här bra bilder utan blixt då det är mörkt ute? Höjer du bara ISO-värdet eller gör du något ytterligare? Sjukt inspirerande bilder förresten!!

 • tora says:

  Gud jag vill med utomlands!!

 • ISA says:

  AVUND alltså. Du missar kallaste jäkla dagarna i swe, ni ser ut att ha det så härligt!:)

 • Linda says:

  Bali är helt underbart! Var där tidigare i år och så otroligt mysigt. Ett tips är att ta er ut på gili T ön.
  Helt underbart! Mysiga resturanger precis vid vattnet. Ingen motortrafik på hela ön. Häst och vagn eller cykel. Vi cyklade runt ön på ca 1 timme. Åh vad jag saknar Bali. Ha det underbart.

  • Janni says:

   Åh nu hann vi tyvärr inte det, men dit vill jag verkligen åka nästa gång! Vi kommer garanterat åka tillbaka hit, nya favoritstället. :-) Tack för tipset söta! <3

 • Marcus says:

  Vet du vad det är för kompaktkamera som står där på bordet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.