Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:00 | October 23, 2014

LATE NIGHT DINNER

_DSC0611_DSC0603_DSC0612_DSC0606_DSC0608_DSC0617_DSC0619_DSC0613_DSC0621

Last nights dinner at Sate Bali, after it we walked around in town!

Igårkväll när vi skulle ut och käka middag så gick vi ut på stan, chansade på ett ställe som såg bra ut och det var grymt! Åt lite blandat, chicken satay som är min favorit, grönsaker, ris och drack ananasjuice. Riktigt mysigt ställe och det kändes som om många som bor här gick dit. :-) Efter det gick vi runt på stan och spanade in utbudet, tror man kan shoppa en del här… Riktigt många småbutiker jag vill kolla in lite mer så hoppas på mer energi imorgon! Hatar jetlag… Ha en fin kväll, jag njuter verkligen av varje minut här! <3

//Last night when we were going out for dinner we walked in to town, picked a spot that looked good and it was great! Had a mix of things, chicken satay which is my favorite, vegetables, rice and pineapple juice. A super cozy place and it felt like a lot of locals went there. :-) After that we walked around and checked out the town, think you can do a lot of shopping here… So many small shops that I want to go back to so I’m hoping for some more energy tomorrow. You gotta hate jetlag… Have a cozy night, I’m enjoying every minute here! <3


7 kommentarer7 kommentarer om “LATE NIGHT DINNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhhh, kan du inte förklara vilka inställningar du har på systemkameran när du tar sådana här bra bilder utan blixt då det är mörkt ute? Höjer du bara ISO-värdet eller gör du något ytterligare? Sjukt inspirerande bilder förresten!!

  Reply
 • Gud jag vill med utomlands!!

  Reply
 • AVUND alltså. Du missar kallaste jäkla dagarna i swe, ni ser ut att ha det så härligt!:)

  Reply
 • Bali är helt underbart! Var där tidigare i år och så otroligt mysigt. Ett tips är att ta er ut på gili T ön.
  Helt underbart! Mysiga resturanger precis vid vattnet. Ingen motortrafik på hela ön. Häst och vagn eller cykel. Vi cyklade runt ön på ca 1 timme. Åh vad jag saknar Bali. Ha det underbart.

  Reply
 • Åh nu hann vi tyvärr inte det, men dit vill jag verkligen åka nästa gång! Vi kommer garanterat åka tillbaka hit, nya favoritstället. :-) Tack för tipset söta! <3

  Reply
 • Vet du vad det är för kompaktkamera som står där på bordet?

  Reply
 • Nej tyvärr.. :-(

  Reply