Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:04 | October 24, 2014

BALANGAN BEACH

janni-deler-balangan-beachDSC_3498janni-deler-balangan-beachDSC_3503janni-deler-balangan-beachDSC_3497 copyjanni-deler-balangan-beachDSC_3500janni-deler-balangan-beachDSC_3501

Balangan beach, epic place we went to today!

Här hängde vi hela dagen, vilket ställe!! Det låg en bit bort med bil men när vi väl kom fram så var det helt klart värt bilturen. Surfade inget idag, vågorna såg lite läskiga ut men vi ska tillbaka till samma strand imorgon så då hoppas jag på att köra lite igen. :-) Imorgon ska vi även åka till Uluwati och kolla in det, älskar att se så många olika ställen! Kom precis hem från en fantastisk middag, det är 6 timmars tidsskillnad men jag har valt att tidsinställa inläggen under dagen så ni slipper få alla under natten haha! Ha en grym fredagkväll, puss på er <3

//This is where we’ve spent all day, this place!! We had to go for a longer drive to get there but when we finally arrived it was for sure wort the drive. I didn’t surf today, the waves looked a bit scary but we’re going back tomorrow so hopefully I will get back on it again. :-) We’re also planning to go to Uluwati after it and check it out, love to see all these different places! Just got back from a great dinner, the time difference is 6 hours but I chose to time the posts during the day so you won’t get all the updates in the night haha! Have a great friday night, hugs babes <3


9 kommentarer9 kommentarer om “BALANGAN BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vilka fantastiska bilder! Hade mer än gärna bytt plats med dig nu, här i Sverige är det ruskigt väder med snöslask…. Så passa på och njut av solen, och tusen tack för en inspirerande blogg :) Kram

  Reply
 • Gorgeous place!!!

  Reply
 • Om ni ska till Uluwatu borde ni åka till Bingin beach! Mycket surf, fin strand och soft ställe! Juicerna på Kelly’s warung (precis vid stranden) är riktigt goda:) tips!

  Reply
 • Vilka fantastiska bilder !
  http://wlaukkanens.se

  Reply
 • It looks so gorgeous!!! OMG!!

  http://www.kassandragoldofficial.com – Danish blogger, Miss World Denmark contestant and tv personality <3

  Reply
 • Gosh, vilket ställe!!

  Reply
 • wow, det ser riktigt härligt ut!

  Reply
 • Såå fina bilder du tar!! Jag ska köpa en ny kamera och undrar vilken kamera du använder och vilken kamera du kan rekommendera? Jag vill inte ha en stor systemkamera, utan en liten mindre kamera som man kan ta med sig överallt men ändå tar sjukt fin foton. Så vad kan du rekommendera? :)
  Älskar din blogg!! <3

  Reply
 • Tack söta! Jag har inte hittat den perfekta lilla kameran ännu men jag ska leta vidare… Nikon D5300 är lite mindre och grym, fortfarande större än en liten kamera dock. Lovar att säga till när jag har ett bra tips! :-) Kram!

  Reply