BALANGAN BEACH

janni-deler-balangan-beachDSC_3498
janni-deler-balangan-beachDSC_3503
janni-deler-balangan-beachDSC_3497 copy
janni-deler-balangan-beachDSC_3500
janni-deler-balangan-beachDSC_3501

Balangan beach, epic place we went to today!

Här hängde vi hela dagen, vilket ställe!! Det låg en bit bort med bil men när vi väl kom fram så var det helt klart värt bilturen. Surfade inget idag, vågorna såg lite läskiga ut men vi ska tillbaka till samma strand imorgon så då hoppas jag på att köra lite igen. :-) Imorgon ska vi även åka till Uluwati och kolla in det, älskar att se så många olika ställen! Kom precis hem från en fantastisk middag, det är 6 timmars tidsskillnad men jag har valt att tidsinställa inläggen under dagen så ni slipper få alla under natten haha! Ha en grym fredagkväll, puss på er <3

//This is where we’ve spent all day, this place!! We had to go for a longer drive to get there but when we finally arrived it was for sure wort the drive. I didn’t surf today, the waves looked a bit scary but we’re going back tomorrow so hopefully I will get back on it again. :-) We’re also planning to go to Uluwati after it and check it out, love to see all these different places! Just got back from a great dinner, the time difference is 6 hours but I chose to time the posts during the day so you won’t get all the updates in the night haha! Have a great friday night, hugs babes <3

9 reaktioner på “BALANGAN BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.