MORNING RUN

janni-deler-morning-baliDSC_3444
janni-deler-morning-baliDSC_3455
janni-deler-morning-baliDSC_3458
janni-deler-morning-baliDSC_3463
janni-deler-morning-baliDSC_3466
janni-deler-morning-baliDSC_3474
janni-deler-morning-baliDSC_3480

Morning walk/run at Seminyak beach!

God morgon! Älskade morgonrutin, har inte gjort det på ett tag men nu var jag riktigt sugen. Killarna åkte ut i vattnet och skulle surfa så jag tog på mig träningskläder och tog en promenad och sprang lite. SÅ jäkla skönt! Blev lite varmt i slutet bara men då doppade jag benen så jag blev lite nerkyld. :-) Att äta frukost efter det, blir så sjukt gott då. Dags för lite surf och utflykt, hörs sen! <3

//Good morning! Lovely morning routine, haven’t done this in a while but now I really felt like it. The guys went out in the water for some surf so I put on some training clothes and took a walk and ran a bit. SO freakin nice! Got a bit warm in the end but then I just dipped my legs in the water so I cooled down a bit. :-) To have breakfast after this, makes it so yummy. Time for some surf and adventures, talk to you later! <3

6 reaktioner på “MORNING RUN”

 • Maja ♥ says:

  Jag är inte så mycket för att springa men att starta morgonen med en promenad har jag tänkt på många gånger! På tisdagar har jag sovmorgon så jag kanske ska börja med det då ;)

 • Vad härligt det ser ut att springa där & jag är oxå en sådan som tar löprundan innan frukost för det blir mycket godare då.
  Mvh http://starby.devote.se

 • Annie says:

  Härliga bilder! har hoppat över gymmet denna veckan pga studier och mycket och göra men så såg jag din snygga kropp och kom på att det finns ju en dag kvar av veckan så imorgon blir det söndagsträning, tack för inspon ;) kram

 • sim0n says:

  shiiit va du är perfekt! jon måste vara den lyckligaste manen i världen! simma lugnt

 • Nikoline says:

  Hello. I wanted to ask you what brand your shoes are from? Kram :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.