BALI YOGA

MG_1127-950x633
MG_1060-950x633
MG_1066-950x633
MG_1087-950x633
MG_1098-950x650
MG_1105-950x633
MG_1116-950x633

Yoga in the morning, so needed for my body!

Goood morgon! Igår morse körde vi ett tidigt yogapass, det var mest fokus på stretch vilket jag verkligen behövde! Flygit långt, surfat och bara inte tagit hand om kroppen. Jag har ju kört en del yoga innan men ingen av killarna så det var kul att se. ;-) Så otroligt härligt sätt att väcka kroppen på! Idag är sista dagen vi bor här på Chandra, imorgon ska vi flytta vidare och prova ett annat hotell. Kommer sakna det här stället, har aldrig bott så fint och känt mig så omhändertagen. Kanske åker till Ubud idag också, vi försöker hinna med allt vi vill se och det är så mycket roligare än att bara ligga och sola på en och samma strand. Hörs sen! <3

//Goood morning! Yesterday morning we did an early yoga session, mainly focused on stretching which I really needed! We’ve been flying a long way, surfed and just not taken care of my body. I’ve done pretty much yoga before but none of the guys have so it was fun to see. ;-) Best way to wake up your body! Today is our last day here at Chandra, tomorrow we’re moving to another hotel to see different places. Will miss this place so much, don’t think I’ve ever stayed in a place this beautiful and felt so taken care of. Thinking of going to Ubud today, we’re trying to see as much as possible and it’s so much more fun than just laying on the same beach tanning. Talk to you later! <3

5 reaktioner på “BALI YOGA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.