KU DE TA

janni-deler-kudeta-baliDSC_3290
janni-deler-kudeta-baliDSC_3295
janni-deler-kudeta-baliDSC_3300
janni-deler-kudeta-baliDSC_3311
janni-deler-kudeta-baliDSC_3304
janni-deler-kudeta-baliDSC_3313
janni-deler-kudeta-baliDSC_3314
janni-deler-kudeta-baliDSC_3317

An early lunch that ended up to breakfast at Ku De Ta!

När vi skulle käka lunch efter ett tidigt surf-pass så gick vi till Ku De Ta som låg precis på stranden. När vi fick in menyerna såg vi att det bara fanns frukost så då förstod vi att det var tidigt. ;-) Hungriga efter surfen så åt vi iallafall, jag tog en toast med äggröra, lax med spenat, drack en sjukt god ananasjuice med cashewnötter till. Aldrig provat det innan men det var verkligen supergott, hett tips!! Var lite saltvatten på linsen om ni undrar över fläcken, hehe. Blir lätt så när man vill fota allt man ser, även nära vattnet… Hoppas ni mår super, puss! <3

//When we were having lunch after an early surf session we went to Ku De Ta that was placed right on the beach. When we got the menus we saw that we only could order breakfast so then we understood we were early. ;-) Hungry after the surf we ordered anyway, I had a toast with scrambled eggs with salmon and spinach, also a pineapple juice with cashewnuts on top. Never tried it before but it was really good, great tip!! Had some salt water on the lens if you’re wondering about the dot, hehe. Easy that it end up in that way when you want to take pictures of everything, even close to the water… Hope you guys feel great, hugs! <3

4 reaktioner på “KU DE TA”

 • Linn says:

  Missa inte härliga potato head i seminnyak! Beach club med fantastisk mat och pool

 • Fabienne says:

  Do you put make up while surfing/swimming or why are you so black under the eyes?

  Beautiful pictures Bali really does look amazing!

  • Janni says:

   Haha I forgot to take it all of the night before, that’s why. ;-) But it’s not a good idea, so I wouldn’t recommend make up while surfing… Hugs!

 • Maja ♥ says:

  Jag tänkte inte på fläcken utom på bilden med dig och Jon :) Ni verkar verkligen ha det bra där borta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.