BEACH N SURF

janni-deler-beach-surf-baliDSC_3608
janni-deler-beach-surf-baliDSC_3616
janni-deler-beach-surf-baliDSC_3509
janni-deler-beach-surf-baliDSC_3523
janni-deler-beach-surf-baliDSC_3512
janni-deler-beach-surf-baliDSC_3527
janni-deler-beach-surf-baliDSC_3530
janni-deler-beach-surf-baliDSC_3528
janni-deler-beach-surf-baliDSC_3533 copy
janni-deler-beach-surf-baliDSC_3613
janni-deler-beach-surf-baliDSC_3622
janni-deler-beach-surf-baliDSC_3633

Balangan Beach, met the cutest little girl there!

God morgon! Vaknade upp och mådde så otroligt illa imorse, låg och svettades ett tag tills jag gav upp och försökte gå upp och kräkas. Vet verkligen inte hur man gör haha så jag gick och la mig igen och somnade till en timme istället. Nu mår jag bättre och har fått i mig frukost, ingen aning om vad som hände!? Mår tillräckligt bra för lite strandhäng, det här är från Balangan där jag blev kär i den här lilla tjejen. Hon stod och pratade med mig utan att jag förstod ett ord, men vi hade det ganska kul ihop iallafall! ;-) Får se om det blir surf idag, vi ska till Canggu och kolla in det. PUSS! <3

//Good morning! Woke up and felt really sick this morning, I was sweating in ben until I gave up and went to throw up. Really don’t know how to do it haha so I went back to bed and got an hour more sleep instead. I feel better now and even had breakfast, no idea what happened!? Feel ok enough to go to the beach, this is from Balangan where I fell in love with this little girl. She stood by my side and talked to me but I couldn’t understand a word, we still had it pretty fun together! ;-) Maybe I will get some more surf today, we’re going to Canggu to check it out. HUGS! <3

7 reaktioner på “BEACH N SURF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.