Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:32 | October 29, 2014

BEACH N SURF

janni-deler-beach-surf-baliDSC_3608janni-deler-beach-surf-baliDSC_3616janni-deler-beach-surf-baliDSC_3509janni-deler-beach-surf-baliDSC_3523janni-deler-beach-surf-baliDSC_3512janni-deler-beach-surf-baliDSC_3527janni-deler-beach-surf-baliDSC_3530janni-deler-beach-surf-baliDSC_3528janni-deler-beach-surf-baliDSC_3533 copyjanni-deler-beach-surf-baliDSC_3613janni-deler-beach-surf-baliDSC_3622janni-deler-beach-surf-baliDSC_3633

Balangan Beach, met the cutest little girl there!

God morgon! Vaknade upp och mådde så otroligt illa imorse, låg och svettades ett tag tills jag gav upp och försökte gå upp och kräkas. Vet verkligen inte hur man gör haha så jag gick och la mig igen och somnade till en timme istället. Nu mår jag bättre och har fått i mig frukost, ingen aning om vad som hände!? Mår tillräckligt bra för lite strandhäng, det här är från Balangan där jag blev kär i den här lilla tjejen. Hon stod och pratade med mig utan att jag förstod ett ord, men vi hade det ganska kul ihop iallafall! ;-) Får se om det blir surf idag, vi ska till Canggu och kolla in det. PUSS! <3

//Good morning! Woke up and felt really sick this morning, I was sweating in ben until I gave up and went to throw up. Really don’t know how to do it haha so I went back to bed and got an hour more sleep instead. I feel better now and even had breakfast, no idea what happened!? Feel ok enough to go to the beach, this is from Balangan where I fell in love with this little girl. She stood by my side and talked to me but I couldn’t understand a word, we still had it pretty fun together! ;-) Maybe I will get some more surf today, we’re going to Canggu to check it out. HUGS! <3


7 kommentarer7 kommentarer om “BEACH N SURF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fantastiskt fin baddräkt!! Var kommer den ifrån?? Hälsningar från Nina

  Reply
 • Tack söta, den är från Primark. :-) Kram!

  Reply
 • Älskar din blogg med alla fantastiska bilder!

  Reply
 • du kanske är gravid? ;) nä skämt och sido, kan ju vara nåt man har ätit. Blir ju lätt så när man är utomlands!

  Reply
 • Hehe, nee inte ännu. ;-) Har nog ätit något dåligt bara… :-( Kram!

  Reply
 • Ser huur fantastiskt ut som helst!! Och göör snygg baddräkt, var hittar man den? :)

  Reply
 • Tack fina! Den är från Primark. :-) Kram!

  Reply