BETELNUT CAFE

janni-deler-betelnut-cafeDSC_4554
DCIM103GOPRO
janni-deler-betelnut-cafeDSC_4557
janni-deler-betelnut-cafeDSC_4559 copy
janni-deler-betelnut-cafeDSC_4580
janni-deler-betelnut-cafeDSC_4561
janni-deler-betelnut-cafeDSC_4582
janni-deler-betelnut-cafeDSC_4572
janni-deler-betelnut-cafeDSC_4587

Smoothie-party yesterday at Betelnut Cafe, my gosh I want this place at home!

Här åt vi alltså lunch igår, Betelnut Cafe. Känns lite konstigt att tipsa om massa ställen här borta men eftersom jag fick så mycket tips av er så kändes det som ni är några som åker hit ibland. :-) Om ni åker hit och gillar hälsosam mat eller bara grym mat och riktigt smarriga smoothies så måste ni åka hit, ligger nära Canngu beach. Vi provade massa smoothies, min favorit var den knallrosa som jag inte ens minns innehållet i. Så sjukt god! Vi tog in lite förrätter och sen åt jag en kyckling/avocado wrap som var fantastisk. Vi bokstavligt talat rullade därifrån, på en tandemcykel. ;-) Kommer sakna det här! <3

//This was our lunch spot yesterday, Betelnut Cafe. Feels a bit weird to give you guys tips about things over here but since I got so many great tips from you I thought some of you might go here sometimes. :-) If you ever go and like healthy food or just great food and really tasty smoothies you need to check out this place, close to Canggu beach. We tried a bunch of different smoothies, my favorite was the really pink one and I can’t remember what was in it. Crazy good! We had some starters and then I had a chicken/avocado wrap that was fantastic. We literally rolled from there, with a tandem bike. ;-) Will  miss this so much! <3

3 reaktioner på “BETELNUT CAFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.