#MYNIKONMOMENTS

janni-deler-elchiringuitoDSC_1642-900x600
janni-deler-hill-aloha-intervalsDSC_2196-900x600
janni-deler-london-snapshotsDSC_2937
janni-deler-coffee-breakDSC_3023
janni-deler-london-snapshotsDSC_2933
janni-deler-surfingDSC_3216

Some of my snaps from my favorite moments the last time!

Nu för tiden känns det som nästan alla fotar och vill ha bra bilder, jag är absolut en av de personerna. För ett tag sedan berättade jag om mitt ambassadörskap för Nikon, vilket jag är väldigt glad över. Jag fotar ju ofta och mycket, förut bara med mobilen men när jag nu kollar tillbaka på vissa bilder önskar jag bara att jag hade köpt en riktig kamera tidigare. Vissa minnen som inte alls blir samma med mobilkameran, resor, mat, outfits och fina utsikter som man inte vill glömma vill jag ha i så bra kvalité som möjligt. Jag har nu provat Nikon D5300 ett tag med 20mm objektiv, jag är imponerad! Älskar wifi-funktionen och vridbara skärmen när man ska fota olika vinklar. Så otroligt kul att kolla tillbaka! <3

//Nowadays it feels like almost everyone takes photos and wants to have good pictures, I’m for sure one of them. A while ago I told you that I’m now an ambassador for Nikon, which I’m so happy for. I take pictures often and a lots of it, before I only used my mobile phone but when I look back on those pictures now I just wish I had a real camera earlier. Some memories just doesn’t stay as good with a phone camera, travels, food, outfits and lovely views that you don’t want to forget is something I want in the best quality possible. I’ve now tried Nikon D5300 with a 20mm lens, I’m impressed! Love the wifi-function and the movable screen that makes it easier to shoot in different angles. So fun to look back! <3

5 reaktioner på “#MYNIKONMOMENTS”

 • Jonas says:

  Hey,
  Do you use a filter on your pictures or is that just the camera that takes those great looking pictures?
  Greetings,
  Jonas

  • Janni says:

   Hehe no it’s not just the camera, I edit all my pictures but the most important is in what light you take the picture. :-)

 • Jag & min sambo pratar om att skaffa oss en bra kamera för att få bättre bilder för det är som du säger, att det inte blir samma sak med mobil bilder. När jag ser dina bilder blir jag bara mer sugen på en riktig kamera för dina bilder är verkligen snygga. Ha en trevlig lördag fina du!
  Med vänlig hälsning http://starby.devote.se

 • Emelie says:

  Jättefina bilder! Ser så härligt ut! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.