Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:42 | November 1, 2014

FAVE PICS

925925_712284095524348_530966955_n copybali-insta-jannidelerGod morgon från Sverige! Låång resa och trångt flyg, så nu är jag rätt så sliten… Tur att jag har världens bästa mamma som kom och hämtade oss på regniga arlanda, finns ingen finare! <3 Satte ihop lite bilder från min Instagram som jag tagit nu under resan, det har helt ärligt varit den bästa resan någonsin. Om ni planerar en längre resa, åk till Bali! Kommer vara svårt att hålla en “fin” instagram här hemma i det gråa haha, men ska göra mitt bästa. Ni hittar mig under namnet @jannid (som folk utomlands för övrigt tror att jag heter, janniD hahaha). Nu har världens bästa kille överraskat mig med att göra frukost, jag somnade direkt när vi kom hem… Ha en grym lördag finingar, PUSS! <3

//Good morning from Sweden! Loong trip and small plane, so I’m pretty tired now… Luckily I have the best mom who picked us up at a rainy arlanda airport, there’s just no one better than her! <3 Chose some pics from my Instagram from the trip, it’s been the best trip ever. If you ever plan a longer trip, go to Bali! Will be hard to keep my instagram “nice” back in this grey weather haha, but I’ll try my best. You’ll find me at @jannid (that many people abroad actually think is my real name, janniD hahaha). Now my amazing bf surprised me with making breakfast, I fell asleep right when we got home… Have a great saturday babes, HUGS! <3


18 kommentarer18 kommentarer om “FAVE PICS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Underbara pics!! :)

  Reply
 • Hej, kan du dela med dig av ditt lightroomfilter? Använder du det filtret innan du lägger upp dina bilder på instagram?

  Reply
 • Jag har några stycken, men det är Oskar Bakke (fotograf) som har gjort de filter jag lägger till i början så man kan tyvärr inte köpa exakt samma. Instagram använder jag snapseed i mobilen, redigerar inte i Lightroom då. :-)

  Reply
 • Så himla himla fina bilder <3

  Reply
 • Tack söta! <3

  Reply
 • Hey beautiful!! Jeg har lest bloggen din lenge, og beundrer virkelig bildene dine og hvor flott du er. Har et spørsmål :) Hvor får man kjøpt den fine ringen du har på langefingeren? Den gullfargede :) Klem!!

  Reply
 • Hej fina du! Och tack <3 Den är från ett märke som heter Fred. Kram!

  Reply
 • Hej Janni! Så utrolig fine bilder! Bruker du alltid speilreflekskamera når du fotar, eller bruker du noen ganger kompaktkamera eller mobilkamera? Du har helt sikkert skrevet det før, men hva er dine favoritt-innstillinger på speilrefleksen? :-) Nuss<3

  Reply
 • Hej söta! Oftast använder jag systemkameran men ibland en mindre, och mobilen till instagram. :-) Brukar fota på A och ställer in ISO och f stopp. Kram! <3

  Reply
 • så fint!!

  Reply
 • Hi!
  Very nice pics!!
  I like your blog!!
  I opened mine 2 months ago.
  If you want to have a look…
  http://www.pinkbubbles.it
  Kisses
  Martina

  Reply
 • Härliga bilder!!

  Reply
 • Hejhej! har två frågor här; vad använder du för kamera och redigeringsprogram?
  älskar dina bilder!
  kram

  Reply
 • Hej! Nikon D600 och redigerar i Lightroom. :-) Instgram är det ofta mobilen däremot… Kram!

  Reply
 • Hi Janni, where does the white shoes on the high left picture come from ?

  Reply
 • From Bershka! :-) Hugs!

  Reply
 • var är dina solglasögon ifrån på bilden som du ligger ner och vad heter modellen :)

  Reply
 • Från choies.com :-) Kram!

  Reply