LADIES NIGHT

janni-deler-ladies-nightDSC_4848
janni-deler-ladies-nightDSC_4843
janni-deler-ladies-nightDSC_4850

AMAZING dinner by Ida, love to have dinner dates on a regular day.

Lång dag det blev! Var på kontoret hela dagen och gick hem till Ida där middagen var klar, vilken lyx va? Maten var fantastisk, kyckling/halloumi/lins-biffar, ska kolla om hon har exakta receptet för det här vill jag laga igen. En grym sallad till det och massa härligt snack innan träningspasset. Härligt gäng tjejer som kör bootcampet, älskar det! :-) Tack Ida för en grym middag, det här borde vi göra oftare. Nu är jag hemma hos Mira och ska sova här, hatar att vara själv så då får man mysa till det med sleepover. Puss och god natt! <3

//Long day today! Spent all day at the office and after that I went to Ida where dinner was ready, could it be better? The food was amazing, chicken/halloumi/lentil-beefs, need to get the recipe because I need to do this again. A huge salad and lots of girl talk before our workout. We’re a great group of girls doing the bootcamp, love it! :-) Thanks Ida for a great dinner, need to do this more often. Now I’m at Mira’s place to sleep, hate to be alone so then you just need to cozy it up with a sleepover. Kisses and good night! <3

13 reaktioner på “LADIES NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.