FAVORITE FOOD

janni-deler-hummusDSC_0221 copy
janni-deler-hummusDSC_0219

Chicken and hummus, my addiction that never ends…

Mitt beroende av hummus slutar inte, kommer förvandlas till hummus snart haha! Min favoriträtt at the moment är kyckling, stor sallad, quinoa/bulgur, vattenmelon och såklart hummus. Superenkelt att laga och så gott! Lyckas verkligen inte med att göra min egen hummus så god som jag vill så om någon har något megarecept får ni gärna skriva det. ;-) Nu är jag hemma efter ett lunchmöte och andas lite, den här veckan har varit ganska kaos men får skylla mig själv när jag varit borta så mycket. Kul grejer på g!! Ikväll blir det drink/middag med massa vänner sen får vi se. Hörs sen hjärtan <3

//My addiction to hummus never ends, will turn in to being hummus soon haha! My favorite dish at the moment is chicken, a big salad, quinoa/bulgur, watermelon and of course hummus. Super easy to make and so tasty! I can’t make my own hummus the way I want it so if anyone of you have a mega recipe please share it with me. ;-) Just got back after a lunch meeting and taking it easy, this week have been pretty hectic but I guess I have my self to blame since I’ve been traveling so much lately. Fun things going on!! Tonight there’s drink/dinner with lots of friends and after that we’ll see. Talk to you soon lovelies <3

22 reaktioner på “FAVORITE FOOD”

 • Annie says:

  Jag gör hummus med kikärtor (såklart), olivolja, vitlök, spiskummin, citronsaft, lite salt och peppar och det blir jättegott, har dock inte smakat någon annan ;)

  • Janni says:

   Okej, får prova det och mixa.. Tycker aldrig att jag får till den så krämig som när man är på restaurang/köper. Får prova igen då! ;-) Kram!

 • kristina says:

  LOVE that you post 2-3times a day.. keep doing it :-)) hugs from Slovakia

 • Emma says:

  testa ida wargs rödbetshummusrecept, SUPERGOTT! :)

  • Janni says:

   Haha, den där Ida kan hon! ;-) Får fråga henne om mega-receptet alltså. Tack fina, kram! <3

 • Madelene says:

  Hej, jag såg för ett tag sen att du använder Kayla Itsines guide och jag undrar vilka redskap du har hemma för det. Jag tänkte börja med guiden i nästa vecka men behöver inhandla lite redskap först.
  Tacksam för hjälp!

  • Janni says:

   Hej tjejen! Ja, det gjorde jag och älskade det! Jag körde faktiskt mest på gym, i Spanien har min pappa ett hemmagym med lite redskap och sen körde jag här i sthlm på gymmet jag tränar på. Men, du kan absolut köra hemma! En matta rekommenderar jag, och några vikter. Ett hopprep kommer du behöva också, sen är det bara fantasin som sätter stopp. Du kan använda stolar som bänk, fyllda vattenflaskor som vikter osv. Du kommer märka när du läser igenom de olika passen. :-) Kram och kör hårt!! <3

 • Jolie says:

  Hemligheten är att man måste blanda i tahini vilket är sesamfröolja och sen så klart kikärtor, vitlök och olivolja krydda med salt ev citron. Jag brukar blanda ut med lite turkisk yoghurt för att få en mildare smak. Good luck!

 • äter hummus flera gånger per dag <3 <3

 • jh says:

  Är det jon som gör din blogg? asså menar med saker och så hela tiden. Man har en bild av dig att du kan köpa dig allt osv eller är de jon som skämmer bort dig?

  • Janni says:

   Vilken konstig fråga… Det är ju min blogg och jag som gör den, jag kan absolut inte köpa allt jag vill men jag prioriterar vad jag vill ha. Jon skämmer absolut bort mig, inget jag hymlar med, och självklart gör alla resor jag åker på med honom en stor del av vad jag skriver i bloggen då det är om mitt liv. Men jag förstår inte riktigt din fråga, jag är ju inte med Jon hela tiden men bloggar iallafall. Kram

 • samantha says:

  i have a recipe from my friend who is arab :) whe makes it like this. i know in sweden you use dl but i dont have the recipe only in gramms…hope you can use it anyways!?

  250g chickpeas
  5 tablespoons olive oil – depending on consistency
  1 clove of garlic
  1 tsp cumin
  1 tsp paprika
  Juice of one lemon
  2 teaspoons sesame paste (tahini)
  some curry
  if you like to add some more spices depending your taste :)

  when she makes it like this it is soooo tasty and creamy :)

  • samantha says:

   ah and if you want to see how exaaactly you want to do it she said she did a video from this recipe so here it is: https://www.youtube.com/watch?v=KByMnjyOOME it is in german so you wont understand anything probably buuut then you see in which direction and how it will look like :) maybe it helps :) and in th einfo box you find the recipe…its the exact same like i posted here :)

  • Janni says:

   Thanks a lot sweetheart, that I will try for sure!! <3

 • Johanna says:

  Blanda kikärtor, tahin och litre citron. Mixa med en stav mixer och tillsätt en liten skvätt vatten så får du en fint och fluffigt resultat! Så smarrigt!

 • Robyn says:

  I love hummus too! I have a great recipe I blogged a few weeks ago if you want to try it out, it’s even pink! http://www.skinnybelle.com/?p=369

  Let me know what you think :)

 • Rebecca says:

  Hej Janni, tack för en grym blogg!
  Detta recept ger en otroligt krämig och fantastisk hummus (enligt mig själv ha ha ) try it :)

  1 vitlöksklyfta
  1 burk kikärter (à 400 g)
  1/2 chilifrukt
  1/2 tsk spiskummin
  1 msk pressad citronjuice
  3 msk olivolja
  1 msk tahini (sesampaste)
  salt och peppar

Leave a Reply

Your email address will not be published.