PARTY TIME

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A great night with lots of friends and food, and drinks…

Så kul att får träffa alla härliga tjejer igår, Mira bjöd in till en lite drink/middag och alla frågade vad det var vi firade. Ingenting, utan bara en härlig fredag! Hur underbart är det då? Borde man verkligen göra oftare. Edita och Lisa hade lagat all mat och i vanlig ordning smakade allt helt underbart. Vi drack goda drinkar och snackade i evigheter. Det är sånt här jag kan sakna när man reser så ofta så jag tror att jag uppskattar sånt här liite mer än de andra. ;-) Det blev ingen utgång för mig igår, sparade mig tills ikväll istället. Ha en grym kväll, puss <3

//So fun to meet all the lovely ladies yesterday, Mira invited us for a drink/dinner and everyone asked what we were celebrating. Nothing, just having a great friday together! How amazing is that? Really should do these kind of things more often. Edita and Lisa made all the food and as always it tasted fantastic. We had some drinks and talked about everything and nothing. It’s these kind of things I miss when traveling so much so I think I appreciate these kind of events a biiit more than everyone else. ;-) I didn’t go out partying after it, I saved my self for tonight instead. Have an awesome night, hugs <3

19 reaktioner på “PARTY TIME”

 • Salli says:

  Hi! Your pics are just amazing. I would like to do if you use extra flashlight for this kind of photos? :) And I would also like to know how you get the orange lights to your photos? I think it has something to do with adjusting the “shutter speed”. Thank you so much for your help :) And thank you for an amazing blog <3

  • Janni says:

   Hey! No, I use the flash on the camera. :-) Exactly, the shutter speed and the flash. I don’t know exactly what I use since I just try different things every time but use the flash and then spin the camera around a bit. Haha, if you understood! Hugs <3

 • Melinda says:

  Kan inte låta bli att märka att du har en ny (?) ring på ringfingret, som korsar varandra, är på jakt efter en likadan! vart kommer din skönhet ifrån?

  Kram Internship Melinda!

 • Celine says:

  Ser helt fantastiskt ut! Riktigt härligt :)

 • Sanna says:

  ååå vilken underbar kväll ni såg ut att ha !
  Hur får du till de där fina ljusslingorna i bilderna men att bilderna ändå är suddiga ?

  • Janni says:

   Fotar med blixt och ändrar slutartiden, när blixten gått av så rör jag på kameran lite så blir det så. :-) Kram!

 • Hanna says:

  Undrar precis som de ovan, hur får du till de grymma effekterna?? Snälla berätta! Du tar så galet fina bilder!

 • Rebekka says:

  Hei Janni! har fulgt bloggen din helt fra starten, synes den er helt super og du er utrolig vakker! :) jeg har et spørsmål om et par sko som du har på et av outfitsene dine i den gamle bloggen: http://jannideler.devote.se/blogs/27618019/windy-day.htm#WriteComment vet du navnet på dem? har nemlig ikke klart å slutte å tenke på dem siden jeg så dem, de er perfekte høst/vintersko! de finnes ikke på jeffrey campbell sin side lenger :/ tenkte prøve å finne de på ebay. hadde vært kjempeglad for svar! :)

  • Janni says:

   Hej! Jag minns tyvärr inte namnet men de verkar vara slutsålda… :-( Googla runt så kanske du hittar, sorry att jag inte kunde hjälpa till! Kram!

 • ISA says:

  Ojdå! vilken storslagen kväll det ser ut som! :D härligt. Hopas kvällen blir lika fin! kram

 • Marie says:

  Hej Janni! Vart kommer din fuskpäls ifrån? Kramis!!

 • elsa says:

  your Life is so amazing. you havé all a girl could ever ask for .

 • Emelie says:

  Vart e din randiga tröja ifrån? Annars fantastisk blogg som vanligt :)

 • D says:

  Heej!
  Vet du var man kan köpa dom där såpbubblorna? Mini champangeflaskorna såg så söta ut :-)

  • Janni says:

   Vet tyvärr inte… :-( Det var små Rotari-flaskor iallafall, ett märke på en dricka. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.