STRAWBERRY MILKSHAKE

janni-deler-strawberry-milkshake-oddkaDSC_4929
janni-deler-strawberry-milkshake-oddkaDSC_4930
janni-deler-strawberry-milkshake-oddkaDSC_4932

Guess it’s party time this weekend, got a delivery with a new drink!

Haha, vilken party-helg det blev. Det var längesen! ;-) Fick hem det här härliga budet precis, Strawberry Milkshake heter den. Får prova att blanda ihop en drink ikväll innan party-bussen vi ska åka, Angelica fyller år och det ska firas såklart!! Kommer knappt ihåg sist jag var ute och festade på riktigt, har haft en sjukt lång paus från det och inte alls varit sugen. Väljer hellre mina tillfällen när det faktiskt händer någonting, brukar ju må så otroligt dåligt dagen efter… Men det får det vara värt för ikväll! Nu ska jag ta en dusch, puss så länge <3

//Haha, this ended up to be a party-weekend. Long time ago! ;-) Just got this nice delivery, Strawberry Milkshake drink. Have to try to mix one tonight before the party-bus we’re going with, it’s Angelica’s birthday so we’re gonna celebrate big time!! Can’t even remember last time I partied for real, have had a long pause from it and haven’t been in the mood at all. I rather choose my moments when something actually happens, I usually feel so bad the day after… But I will risk that for tonight! Time for a shower, hugs babes <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.