EARCUFF

janni-deler-earcuffDSC_4982
janni-deler-earcuffDSC_4974
janni-deler-earcuffDSC_4979

Last nights party look, find the earring here!

God morgon på er! Vilken sjuuuuukt roligt kväll det var igår, bästa Angelica!! Mår faktiskt helt okej, dansade konstant i fyra timmar så svettades nog ut baksmällan. ;-) Partybuss, neonfärg och härliga människor, receptet för en grym kväll. Såhär såg jag ut i fejset iallafall, har börjat locka håret på ett nytt sätt och gillar det mycket bättre. Ska försöka få till en film, vet att jag sagt det hundra gånger men nu ska jag verkligen få till det. Brukar aldrig ha örhängen men gillar det här massor, fick lite ont i örat efter ett tag bara så tog av det under kvällen. Nu ska jag dra hem till min syster och baka scones, ha en fin morgon <3

//Good morning babes! We had such a fuuun night last night, amazing Angelica!! I actually feel pretty good today, I danced non stop for four hours so I guess my hungover went out with my sweat. ;-) Party-bus, neon colors and amazing people, the recipe for a great night. This was my face look, I’ve started to curl my hair in a new way and I like it much better. Will try to do a movie of how I do, I know I’ve said that a hundred times but I will really try this time. Usually never use earrings but I like this one a lot, my ear started to hurt after a while so I took it of during the night. Time to head over to my sister and make some scones, have a lovely morning <3

9 reaktioner på “EARCUFF”

 • Ida says:

  Hei Janni! Utrolig kul earcuff :) Men smykket ditt, er det Maria Black? :-)

 • Emma says:

  Hej Janni! Kan du inte visa vad du hade på dig igår kväll? :) Så vacker!! En fråga, hur skulle du matcha de där Rebecca Stella stövlarna?
  Tack på förhand :) ha en mysig söndag!!!

  • Janni says:

   Hej söta! Tyvärr fotade jag inte det, men svarta jeans, en svart croptop typ och höga stövlarna från Nelly. :-) Kan matchas med vad som enligt mig, jeans, klänning, stickad tröja osv osv. Kommer säkert ha de i en outfit snart så du kan få lite inspiration! Kram <3

 • Anna says:

  Hej Janni, måste säga att du är väldigt vacker! Vad är det för läppstift du har på dig? Otroligt fin färg, är på jakt efter liknande själv!

 • Sara Ekman says:

  Åh så snygg, måste klicka hem!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.