SUNDAY.

janni-deler-sconesDSC_4997
janni-deler-sconesDSC_5000
janni-deler-sconesDSC_5006
janni-deler-sconesDSC_5002
janni-deler-sconesDSC_5003

Scones, movie and a sister. Perfect sunday!

SÖNDAG. Så mysig dag, har som sagt haft sjukt mycket hela veckan så den här söndagen är mer än välkommen. Knallade över till min syster, lagade scones som var grymma så här kommer receptet: 1 dl havregryn, 1dl kokosmjöl, 1dl kvarg, 1 banan, 1dl hallon och 1tsk bakpulver och mixa. In i ungen i 225grader typ 20 min! Vi kollade film och snackade ikapp, vi har inte hängt på evigheter. Fars dag idag så nu ska vi ut till pappa och hänga och äta middag, hörs ikväll! Krama om pappsen idag <3

//SUNDAY. Cozy day, have had a pretty hectic week as I’ve told you so this sunday is more than welcome. Walked over to my sister, made some scones that was so tasty so here you’ll get the recipe: 1dl oats, 1dl coconut flour, 1dl quark, 1 banana, 1dl raspberries and 1 teaspoon baking powder and mix. In the oven for about 20 min in 225 degrees! We watched a movie and talked about everything, we haven’t hung out for so long. Today’s fathers day so now we’re heading over there for some dinner and hangout, talk to you tonight! Give your daddy a hug today <3

16 reaktioner på “SUNDAY.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.