#NEONFEST

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
janni-deler-neon-festNeonfesten-005-2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Neonfesten-023-2
Neonfesten-029-2

Last nights CRAZY party, party-bus, neon colors and lots of dancing and laughs! Borrowed some pics from the best Madelene! <3

Blir helt glad när jag kollar igenom bilderna från igår, hade så sjukt kul!!! Längesen jag hade så roligt, tror mitt koncept festa sällan är ganska bra. ;-) Började på den där bussen, det var som en rullande nattklubb. Vi dunkade musik, dansade som galningar och tog några shots. Folk utanför måste ju undrat vad vi höll på med… Tillslut kom vi fram till klubben där festen fortsatte, neonfärg överallt och jag har fortfarande färg i håret. Fräscht haha! Tack Angie för en fantastisk kväll, och grattis grattis igen. <3 Ska bli skönt att sova ikväll, hoppas ni också haft en grym helg. Puss på er! <3

//I get so happy when I look through the pics from last night, had so much fun!!! Long time since I had this much fun, think my theory party less is pretty good. ;-) We started in that bus, it was like a night club on wheels. We had pumping music, danced like crazy and had some shots. People outside must have wondered what we were doing… Finally we arrived to the club where the party continued, neon color everywhere and I still have some in my hair. Fresh haha! Thanks Angie for an incredible night, and happy birthday. <3 Can’t wait to sleep tonight, hope you guys also had a great weekend. Hugs babes! <3

8 reaktioner på “#NEONFEST”

 • Elsa Winge says:

  Fy SATAN vad kul! Partybuss och allt, wow

 • Melanie says:

  Yeah, that looks really funny and cool! :)
  I had a torn weekend because yesterday was my birthday and my boyfriend was 500km away from me…that always sucks! And so I was not in mood to make party or something and so I did a day just for me: cakes everywhere, shopping, pizza (with my parents) and did I say ‘cakes’ ;)! It was a cool day also and my stomach was so full in the end so it was pretty good that my boyfriend didn’t have to see that :D

 • Hanna says:

  Hur gör du ljuseffekterna på bilderna?? Snälla berätta!

  • Janni says:

   Fotar med blixt och lång slutartid, när blixten gått av så rör jag på kameran lite. That’s it, bara att öva! :) Kram!

 • Fan vad skoj! Vad fina ni var & det syns på bilderna att ni hade jättekul & vad härligt med neon som måste ha varit extra grymt på en nattklubb. Ha en trevlig måndag!
  Mvh Anette Starby

 • Matilda says:

  Så kul!! Vart kommer den blåmönstrade pälsjackan ifrån? :)

 • vad fett med partybuss!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.